Аналитика

3 января 2024, 16:10

Ігрові крісла Cougar – моделі, що вже доступні в Україні та чому на їх варто звернути увагу

На сьогодні саме бренд Cougar пропонує найбільший продуктовий портфель ігрових крісел, що здатні задовольнити абсолютно всі споживацькі вподобання та настрої. Ми вирішили розібратися з доступним асортиментом та визначити основні переваги
20 ноября 2023, 13:25

Підбірка ноутбуків на Чорну п’ятницю 2023

Наближається чорна п’ятниця – один із найкращих періодів року, щоб знайти найнижчі ціни на будь-які речі. Пропозиції щодо ноутбуків у Чорну п’ятницю – це одні з найкрищих пропозицій на полицях у листопаді з рекордно низькими цінами,

Обзоры

6 марта 2024, 9:36

Новатек-Електро ЕМ-129 - лічильник електрики з керуванням зі смартфона

Цікава модель Wi-Fi – лічильника з можливістю планування, віддаленого вимкнення, різноманітних розрахунків та багато ін. Хто користувач даного рішення та чим ще воно зможе зацікавити? Всі відповіді у цьому огляді.
23 февраля 2024, 16:20

Ajax FireProtect 2 RB (Heat/Smoke/CO) Jeweller – виявляє задимлення, чадний газ та підвищення температури

В екосистемі Ajax дане безпекове рішення має велике значення, адже воно інформує про виявлення диму, небезпечної концентрації чадного газу або ж стрімкого підвищення температури.

Интервью

1 ноября 2023, 23:38

Сервіси від ІТ-дистриб'ютора: як BAKOTECH допомагає максимізувати віддачу ІТ-інвестицій

Про те, як зародилася ідея створення сервісів у міжнародного ІТ-дистриб'ютора BAKOTECH та як саме вони допомагають замовникам, розповіла нашій редакції Олександра Алєксєєва — Service Product Manager в департаменті B4 компанії BAKOTECH.
28 апреля 2022, 10:35

Марія Алєксєєнко, GIGAGROUP — Як війна змінила компанію, команду та IT-ринок

Марія Алексєєнко, комерційний директор GIGAGROUP поділилася власним досвідом, розповівши як компанії групи зустріли війну та як почуває себе телеком-ринок України сьогодні.

Фотогалереи

23 февраля 2024, 15:05

Розстріляна швидка з фронту у центрі Лондона

Українські бойові медики привезли автівку з Харкова до Великої Британії, щоб показати всьому світу докази терористичних атак РФ.
22 февраля 2024, 21:36

Пройшли випробовування безпілотної вітчизняної машини для розмінування

Це вже третя модель українського виробництва, яка є результатом спільної роботи компанії E Farm Pro та сумських виробників сільськогосподарської техніки – заводу Кобзаренка.