3 января 2024, 16:10

Ігрові крісла Cougar – моделі, що вже доступні в Україні та чому на їх варто звернути увагу

На сьогодні саме бренд Cougar пропонує найбільший продуктовий портфель ігрових крісел, що здатні задовольнити абсолютно всі споживацькі вподобання та настрої. Ми вирішили розібратися з доступним асортиментом та визначити основні переваги

кожної моделі для того, щоб вам було легше зорієнтуватися під час вибору.

Cougar Armor Black/Orange

Дана модель пропонується у двох кольорах – чорному та поєднанням чорного з помаранчевими вставками.

Дизайн виконано в гоночному стилі. Крісло володіє неперевершеними ортопедичними характеристиками, які орієнтовані на те, щоб допомогти вашому хребту протягом тривалих ігрових сесій.

Як матеріал оббивки тут екошкіра. Остання надзвичайно приємна на дотик, а крім того, володіє покращеною зносостійкістю.

Поперекова подушка та подушка під голову – необхідні аксесуари для додаткового комфорту. І повірте – наявність їх тут має особливу вагу.

Cougar RANGER S

У випадку з цією моделлю маємо першокласне крісло-софу, що також доступна у двох рішеннях з кольорами – повністю чорному, або ж чорному з помаранчевими вставками.

Cougar RANGER S - модель, що виготовлена з матеріалів найвищого ґатунку, таких як сталевий каркас та інші, не менш високоякісні компоненти. Cougar RANGER S отримав відкидну підставку для ніг з похилою спинкою. Такий "дует" здатний забезпечити необхідний комфорт, навіть під час найбільш тривалих ігрових сесій.

У серії Ranger використовується надтовста шкіра ПВХ преміум-класу, спеціально відібрана за її еластичну текстуру та відмінне вентилювання, яке підтримує свіжість та комфорт.

Cougar Armor One

Дана модель ігрового крісла за стилем виконання нагадує крісло гоночного авто. Виріб отримав розкішні помаранчеві вставки (повністю чорна версія також передбачена), що круто доповнюють преміальну зовнішність. Все це дуже і дуже круто поєднується з широкоформатним монітором, різною сяючою периферією та всім тим, що ви любите тримати на своєму комп’ютерному столі.

Серед ключових особливостей моделі варто відзначити наступне: регульований підлокітник 2D, газліфт 4 класу, можливість розкладання спинки на 180 ° з подальшим блокуванням за необхідності, зручне м'яке сидіння з регулюванням висоти та ін.

Cougar Armor AIR

Cougar Armor AIR – це все найкраще від прогресивної серії ARMOR, включаючи чималу кількість оновлень дизайну. Крім того, ще тут два типи високої спинки, сітка, що дихає, і зручна шкіра. Досвід гравців зі стажем стверджує: "ARMOR AIR – це те, чого вам цілком вистачить у всіх боях"!

Серед іншого варто відзначити зручне регулювання висоти, можливість відкидання спинки на кут до 160 градусів, нахил з опором та ін. цікаві "речі".

Cougar RANGER Pro Royal

Просунутіша версія згаданої вище моделі Cougar RANGER S з цікаво організованим столом-підставкою, зарядним портом USB C та ін. вартими уваги "речами".

Конструкція Cougar RANGER Pro Royal – це виключно матеріали найвищого ґатунку. Чого вартий лиш сталевий каркас, на надійність якого ви можете розраховувати 100%.

Але виробник не шукав компромісів між якістю та комфортом, а подбав про те, щоб користувач отримав максимум, на який можна розраховувати. Cougar RANGER Pro Royal – це дійсно ТОП у своєму напрямку, який буде задавати ігровий ритм ще далеко не один день-тиждень-місяць. Цікаво? Тоді саме час знайомитися ближче.

Cougar NxSys Aero

Одна з останніх новинок бренду, що вже доступна для українського користувача. Модель пропонується у двох поєднаннях кольорів – повністю чорному, а також чорному з чималою кількістю помаранчевих вставок.

Ключова технологічна особливість новинки – вбудований в спинку 200-мм RGB-вентилятор. На виході маємо першокласне рішення для охолодження, що спрямовує повітряний потік безпосередньо на спину користувача. На наш погляд, це найефективніше рішення серед існуючих на цей момент на нашому ринку.

Поперекова подушка фізіотерапевтичного класу забезпечує цілеспрямовану підтримку нижньої частини спини для зниження навантаження і формування здорової постави, а магнітна подушка для голови встановлена для досягнення оптимального комфорту.

Що ж до самого сидіння, його виробник виготовив з пінополіуретану високої щільності – а це більш надійна амортизація та опора.

Cougar Armor S

Дана модель здатна перенести ваш геймерський досвід на кардинально новий рівень. Для цього пропонуються наступні "речі": чудова ПВХ-шкіра зі спеціальною піною та унікальним дизайном, регульована висота спинки та бічна підтримка хребта, поперекова подушка і подушка під голову, можливість налаштовувати висоту сидіння крісла під зріст користувача, фіксація спинки на кут від 90 до 180 градусів, можливість збільшення/зменшення опору розгойдування, кращі компоненти з присутніх на ринку.

Cougar Argo One

А ось це одна з найцікавіших моделей серед доступних на цей час на вітчизняному ринку. Одна з ключових особливостей – продумана до найменших дрібниць ергономіка. Тут дійсно працює правило - "максимальний підхід до дрібниць".

Дана модель отримала міцну підтримку спини з еластомірної сітки. Остання наділена прогресивними дихаючими особливостями. Каркас з PAFRP.

Матеріали оббивки сидіння та спинки - дихаюча еластомірна сітка, яка здатна забезпечити чудову гнучкість в поєднанні з одночасною підтримкою. Дана сітка пропускає повітря для відведення тепла та зберігає приємну прохолоду протягом тривалих ігрових сесій.

Argo One – саме те, що повністю підлаштується під вас, створивши максимальний комфорт як під час гри, так і під час роботи.

Cougar Armor S Royal

Далі перед вами преміум-версія моделі Armor S з орієнтацією на найвимогливіших користувачів. Тут підкреслено всі переваги S-ки.

Дизайн виконано в гоночному стилі. "На борту" чудові ортопедичні характеристики, які, повірте, особливо сподобаються вашій спині під час тривалих ігрових сесій.

Серед також цікавих "речей" варто відзначити можливість підлаштування висоти крісла під ваш зріст, фіксація кута в позиції від 90 до 180 градусів, збільшення/зменшення опору розгойдування та ін.

Крісло Armor S Royal – це поєднання виключно найкращих компонентів та досвіду, а значить гарантія тривалого та комфортного терміну експлуатації.

Cougar Armor One Eva

Також цікава модель з надміцною металевою рамою та всіма необхідними "дрібницями" для надійної та тривалої ортопедичної підтримки спини гравця.

Дизайн крісла подібно багатьом іншим моделями виконаний в спортивному стилі і володіє чудовими ортопедичними характеристиками. Воно неначе обіймає ваш поперек та шию, зводячи напруженість під час тривалих сесій до непомітного мінімуму.

Серед іншого користувачеві доступні налаштування вліво/вправо та вгору/вниз, можна налаштувати висоту крісла строго під зріст користувача та багато ін.

За якість оббивки відповідає першокласна дихаюча екошкіра. Остання, крім всього іншого, ще й дуже приємна на дотик та забезпечує чудову циркуляцію повітря.

Cougar Armor One X

А ось тут ми маємо напрочуд вдале поєднання якості та дизайну. Останній як це притаманно Cougar, виконаний в гоночному стилі. Крім того, перед нами модель з напрочуд чудовими ортопедичними характеристиками. Armor One X неначе обіймає ваш поперек, а крім того, чудово підтримує шию. Що це означає? Та все просто – ви граєте в задоволення!

Серед іншого - оббивка з високоякісної екошкіри, налаштування висоти сидіння під зріст користувача, можливість відкинути спинку на 180 градусів та багато іншого.

Cougar Armor PRO Black/Orange

А ось у випадку з Cougar Armor PRO Black/Orange ми маємо повністю регульовану модель крісла, що здатна задовольнити навіть найбільш вимогливих користувачів. Виключно високоякісні компоненти, в тому числі сталева рама та безліч опцій для точного налаштування, відповідно до ваших потреб. Своєрідним знаком якості Armor PRO є першокласна замшеподібна текстура на подушках і самому кріслі. Armor PRO - це функціональність і чудовий зовнішній вигляд!

Cougar Terminator

Максимально наближене до ідеального поєднання функціональності, ергономіки та унікальної футуристичної естетики.

Щодо дизайну спинки Terminator забезпечує ідеальне прилягання до хребта. Вона була створена, щоб рівномірно підтримувати всю вашу спину та дарувати винятковий комфорт. Конструкція Terminator – це виключно підтримка нижньої частини спини, щоб ви тримали правильну поставу, сидячи в кріслі.

Інша особливість COUGAR Terminator – вентиляція. Особливості конструкції корпуса дозволяють добре розсіюватися теплу через спинку, забезпечуючи користувачеві приємну прохолоду навіть під час ну дуже спекотних баталій.

У кріслі Terminator представлена преміальна екошкіра Hyper-Dura, в 12 разів міцніша за звичайну шкіру.

Cougar Hotrod

В даній моделі крісла виробник наголошує на спеціально розроблену багатозональну спинку, а також її жорсткий зовнішній склопластиковий корпус. Останній, якщо вірити офіційним даним (перевірити поки змоги не було) здатен забезпечити оптимальну підтримку тіла в тих місцях, де найбільше навантаження під час гри.

Hotrod володіє унікальним корпусом, створеним з армованого скловолокнистого пластику PA – матеріалу, що здатен витримувати навіть дуже особливі навантаження під час різких рухів і зберігати при чому свою форму. Ну, а наявна тут ергономічна подушка під голову, запобігає хлистовій травмі під час різких рухів. Додаткова подушка під поперек – ще один плюс, чому ваша спина подякує вам в кінці насиченої ігрової сесії.

Cougar Armor TITAN PRO

У випадку з Armor Titan PRO маємо цілий ігровий трон. Виробник поєднав тут виключно високоякісні матеріали та гнучку систему регулювання. Те, що вийшло в кінцевому підсумку здатне здивувати навіть користувача зі стажем.

Ширина сидіння - 60 см, максимальне навантаження - до 160 кг. Першокласна замшеподібна текстура на подушках і самому кріслі, чудовий зовнішній вигляд і функціональність. І повірте – ніяких компромісів тут немає – все спрацьовано однаково круто.

Armor Titan PRO адаптується до будь-яких потреб користувача, всього за допомогою чотирьох варіантів настройки. Легко освоїти, навіть якщо даний досвіт для вас перший.

Преміум-модель, що створена виключно для найвимогливіших геймерів.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи