27 февраля 2023, 11:53

Maxxter NEOS II, FALCON III, ROCK і TRIKE - чотири електроскутери, на які варто звернути увагу

Актуальні моделі електроскутерів від популярного в Україні бренду Maxxter. Різний дизайн, кілька варіантів кольорів для кожної, цікавий функціонал та адекватна ціна. З нас знайомство, з вас – вибір.

Maxxter NEOS II

Універсальна з точки зору позиціювання модель, яка, перш за все, запропонує вам сучасний ергономічний дизайн, обтічність форм та продуману до дрібниць ергономіку.
В основі - 1500Вт безколекторний двигун, який працює завдяки батареї на 72В/20А•год. До речі, повна підзарядка останньої займає не більше 8 годин.

Максимальний пробіг на одному заряді – до 80 км.

Maxxter NEOS II володіє передніми дисковими гальмами та задніми барабанними. Крім того, як бонус користувач отримує місткий бокс для речей під сидінням.

Серед іншого варто відзначити гарно облаштований та що також дуже важливо – інформативний дисплей, просунуту протиугінну систему, а ще замок для механічного блокування заднього колеса. На Maxxter NEOS II можна возити пасажира чи примітну кількість вантажу, адже максимальне навантаження до 200 кг.

Maxxter NEOS II – модель стильна та напрочуд маневрова. В поєднанні з сучасним дизайном виглядає цікавою пропозицією, навіть для відверто вимогливих користувачів, і однаково безпрограшно підійде як чоловікам, так і представницям чудової половини людства.

Maxxter FALCON III

100-150 грн за 100 кілометрів "пробігу" чи десь в районі 4 гривень. Що оберете? Логічно що останнє, тим більш, якщо у вас в особистому володінні вже є зарядна станція типу EcoFlow Delta 2, чи щось аналогічної потужності.

Витончений міський стиль зі всіма необхідними маячками та фарами, досить містким багажним відділенням, а ще м’якою задньою та передньою амортизаційною вилкою – саме те що потрібно для максимального комфорту під час подорожі за кермом скутера.

"Серцем" системи є 1000 Вт безколекторний двигун, що працює завдяки потужній батареї 72В/20Ач.

У Maxxter FALCON III алюмінієві диски як спереду, так і ззаду, а максимальна швидкість скутера за дотримання зазначених виробником умов – 45 км/год, що, скажімо так, ну дуже непогано.

Максимальний пробіг – до 80 км, а навантаження – до 200 кг.

Maxxter ROCK

А за кермом цього скутера можна відчути себе "термінатором на мінімалках" - схожий ну просто капець. Свого часу автор цих стрічок бачив дану модель в Епіцентрі – відверто приємно вражає - кардинально новий підхід щодо дизайну. Принаймні в реаліях нашого ринку.

Що ж "під капотом". Перш за все, двигун на 2 кВт, також безколекторний. Працює він від літієвої батареї 60В / 20Ач, і "забезпечує" пробіг до 70 км включно на одному 100% заряді акумулятора. Звісно ж при дотриманні заявлених виробником умов.

Серед інших цікавих особливостей даної моделі варто відзначити дуже широкі безкамерні покришки, дискові задні та передні гальма плюс максимальну швидкість на рівні 45 км/год. Ну і крім всього зазначеного тут ще максимальне навантаження – до 150 кг. Словом, повторюсь ще раз "Термінатор на мінімалках" і ніяк інакше.

Maxxter TRIKE

Чи не єдина на цей момент триколісна модель електричного скутера Maxxter з досить масивним (візуально) дизайном, 1000 Вт безколекторним двигуном, а також літієвою батареєю 60В / 20Аг + безкамерними покришками підвищеної прохідності. Максимальна швидкість за умов відсутності перевантаження – до 35 км/год, а дистанція проїзду – до 70 км. Повна підзарядка акумулятора відбувається за 8 годин, а максимальне навантаження на скутер – до 150 кг.

Ціни

Ознайомитися з цінами на модель, що вам сподобалась, ви можете на сайті виробника, перейшовши за цим посиланням.


Оцените публикацию:
  • 0 оценок
Другие аналитические статьи