23 февраля 2023, 7:08

TEO MAX, MAX Seat та MAX Solid - три потужні та стильні електросамокати від Maxxter

Тривожна та багато в чому непередбачувана зима 2022-23 років закінчується – до весни кілька днів, а тому саме час думати про те, щоб придбати електросамокат, який дозволить бути на колесах в будь-яку пору доби, суттєво економити на паливі ...

... і що чи не найголовніше – їздити без пробок. Чим в цьому плані здатна зацікавити Maxxter? Знайоммося.

Maxxter TEO MAX

Модель, в якій гарно поєднали дизайн для молоді та дуже непоганий функціонал.

Почнемо з того, що цей "кінь" розрахований на 30 кілометрів пробігу на одній зарядці. Так, свої нюанси внесуть рельєф та вага користувача. Проте, 30 кілометрів - це на роботу/з роботи, не виключені 1-2 поїздки в справах на роботі, заїзд по дорозі в маркет за вечерею та інші дріб’язкові "покатушки". І навіть якщо вам на роботу досить далеченько, ви можете "вкинути" в рюкзак зарядний пристрій і підзарядитись в офісі – повірте, в кінцевому підсумку, переваг все одно в рази більше, ніж недоліків від додаткових клопотів в цьому плані.

Матеріал рами – сталь. Завдяки 10-дюймовим колесам цій моделі гарантована підвищена прохідність, ніж "аналогам" з меншими колесами.

Джерелом живлення 350W, безколекторного двигуна виступає акумулятор на 36В/10.4Агод. Повна зарядка – від 3 до 5 годин; від чого саме залежить протяжність підзарядки, не уточнюють, але навіть так показник виглядає дуже непогано.

Maxxter TEO MAX Solid

До 30 кілометрів на одному заряді акумулятора з максимальною швидкістю 30 км/год. Звучить непогано, чи не так? Втім, якщо цього вам недостатньо, щоб звернути увагу на даний електросамокат, можу додати що TEO MAX Solid – це ще підвищена прохідність завдяки 10-дюймовим колесам, 350W безколекторний двигун, просте та інтуїтивне керування, надійне переднє дискове та заднє електронне гальмо та маса других цікавих речей, які доведуть – експлуатація цієї моделі – це чистий кайф і ніяк інакше.

Максимальне навантаження – 150 кілограмів, що означає просту "річ" - ця "кроха" здатна "підібрати" чи не всю потенційну аудиторію.

Час, витрачений на одну повну підзарядку – від 3 до 5 годин – показник більш ніж конкурентний, хоча б вже з тієї причини, що автор цих стрічок знайомий з куди більшими цифрами.
Система даної моделі самоката захищена за стандартом IP55, а крім того, на TEO MAX Solid, як і на дві інші моделі, що представлені в даній збірці, користувач може встановити сидіння; доступне для придбання за цим посиланням.

Maxxter TEO MAX Seat

І ще одна напрочуд цікава модель, що стане вашою перевагою в логістичному завданні. Справжній "король доріг". Маневровий, потужний і одночасно різкий, з інформативним дисплеєм, крутими 10-дюймовими колесами та іншими вартими уваги особливостями.

На відміну від двох моделей, про які я говорив вище, TEO MAX Seat вже з коробки пропонується з кріслом для сидіння. Встановлення останнього надзвичайно швидке та не потребує від вас якихось спеціальних знань чи вмінь. Не любите стояти під час тривалих переїздів? Тоді саме час присісти – впевнений – ця подорож вам сподобається.

Серед іншого варто відзначити наявність двох швидкостей, потужну батарею на 36В/10.4Ач, 350W двигун, навантаження до 150 кг та захист корпусу за стандартом IP55. За чудовий з точки зору інформативності екран тут, зрозуміло, також не забули. Словом, враховано все до дрібниць, ну, а нам з вами лишень варто зробити вибір.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи