5 августа 2023, 1:01

YADEA RN та Maxxter NEOS III - універсальні електроскутери для міста

Особисто я вже давно прибічник персонального транспорту на електротязі, і саме тому, коли з’являються новинки, намагаюсь познайомити з ними читачів. То ж які шанси на успіх у моделі YADEA RN в новому кольорі – сірому та чим саме цікава модель

NEOS III від Maxxter, що вийшла одночасно в кількох кольорах?

YADEA RN (gray)

Тут відразу ж варто відзначити - YADEA RN, крім нового кольору – сірого, можна купити також в чорному або ж синьому. Два останніх з’явились дещо раніше, а ось сірий анонсували трохи згодом.

Хто аудиторія YADEA RN в сірому? Як на мене, саме сірий та синій «відтяпають» більшість овацій аудиторії даної моделі. Саме ці два кольори задають необхідний формат і будуть виділятися в порівнянні з класичним чорним, хоча, звичайно ж, абсолютно непоміченим останній теж не лишиться.

Максимальна дистанція в 80 км на одній зарядці в межах міста – це досить часто поїздка на роботу, зворотна дорога плюс заїзд за дитиною в садок, скупитися в магазині ну і не виключено, що ще якийсь «дріб'язкові поїздки районом. Звісно буває й менше, але може й більше – залежить від обставин. Максимальна швидкість за ідеальних умов – до 45 км/год, що, як на мене, виглядає пристойно.

Потужність двигуна – 1200 Вт, пікова – 2400Вт.

Реалізований акумулятор - 72 В 23 А•год, графеновий.

Крім того, дана модель цікава комбінованою гальмівною системою, першокласним з точки зору інформативності LCD- дисплеєм, протиугінною системою та багатьма іншими «речами».
Номінальне навантаження – 110 кг, максимальне – 200 кг.

Maxxter NEOS III

А ось Maxxter в своєму новому NEOS III «вдарився» (в гарному розумінні слова) в молодь. Зелений, червоний та синій – це все виклик буденності, виклик шаблонам та нудьзі. Виберіть саме той колір, який «розкриє» вашу натуру по повній. А що далі? А далі педаль газу на максимум і помчали. Помчали зі швидкістю до 45 км/год – звісно ж, на ідеальних умов, і ніяк інакше.

Максимальна дальність поїздки – до 80 км. Її забезпечує «тандем», що складається з акумулятора 72В/20А•год та безколекторного двигуна, потужністю 1500 Вт.

Максимальне навантаження – 200 кг. Скутер обладнано комбінованою гальмівною системою та замком механічного блокування заднього колеса.

Серед іншого варто відзначити інформативний LCD-екран, передні та задні алюмінієві диски, а ще що ну дуже круто – можливість перевезення пасажира. Останнє молодь оцінить особливо. Що ж, по-хорошому літа ще чимало, а тому, навіть якщо ви поки не встигли придбати скутер, саме час це зробити з новим NEOS III!? І будьте впевнені – часу «поганяти» вистачить більше ніж.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи