18 октября 2022, 11:15

Як безпечно поєднати OT та IT-мережі?

Часи ізольованості OT минули: мало просто тримати в нормі сталий виробничий процес, в сучасному світі хочеться дбати про видимість процесів, економічну ефективність, аналітику та облік. Для цих цілей створено багато IT-рішень, але їхня інтеграція з OT-мережами завжди спричиняла величезні ризики безпеки.

Як це вирішити?

Раніше для цього застосовували фаєрволи на периметрі мереж, але вони не дають належного рівня захисту. Наразі популярність набувають інші рішення — односпрямовані шлюзи, які забезпечують рух даних від OT до IT, при цьому не пропускаючи шкідливе ПЗ у зворотному напрямку.

Де дізнатися деталі?

Приєднуйтесь на вебінар від BAKOTECH "Роль Waterfall та NGFW у сучасній архітектурі OT", де спікери розберуть користь програмно-апаратних рішень Waterfall для розв'язання питань безпеки при інтеграції ІТ та OT та яка роль NGFW в даному процесі!

Дата: 26 жовтня

Час: 11:00 EEST

На вебінарі буде розглянуто:

1.       Як IT пов'язане із сучасною OT-архітектурою?

2.       Наскільки безпечно використовувати фаєрвол у сучасній OT-мережі?

3.       Роль та завдання односпрямованого шлюзу Waterfall

4.       Чи можуть Waterfall та Фаєрвол працювати в парі для захисту OT-інфраструктури?

Реєструйтесь за посиланням та отримайте інформацію про сучасні шляхи вирішення старих завдань: https://bit.ly/3exfbBj

Waterfall Security Solutions — компанія із забезпечення безпеки OT, що виробляє сімейство односпрямованих шлюзів та продуктів, що забезпечують прозорість операцій у масштабах усього підприємства із впорядкованим контролем.

Продукти Waterfall є еволюційною альтернативою міжмережевим екранам. Зростання списку клієнтів компанії складається з компаній державних інфраструктур, енергетики, видобутку, виробничих та інших підприємств.

BAKOTECH — міжнародна група компаній, яка займає провідні позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб'ютор, BAKOTECH надає професійну до- та пост-продажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників.
Оцените новость:
  • 0 оценок