Новости: Интернет

8 апреля, 9:15

На Минюст Израиля осуществлена масштабная кибератака

Хакерская группа Anonymous пробила защиту серверов израильского Минюста и скачала 300 гигабайтов конфиденциальной информации, в том числе личные данные сотрудников и судей.
5 апреля, 9:15

Київстар ТБ ексклюзивно транслюватиме реслінг українською

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з'явився канал WWE, де наживо транслюватимуться найвідоміші світові змагання з реслінгу, зокрема і WrestleMania.
5 апреля, 8:45

Нова пошта скасувала плату за переадресацію по Україні посилок, які ще в дорозі

Послуга переадресації буде безкоштовною, якщо відправлення ще не доставлено у кінцевий пункт призначення — у відділення, поштомат або не передано кур’єру для доставки на адресу.
4 апреля, 13:15

Подавайте заяви у міжнародний Реєстр збитків у Дії

Мінцифра запускає перший етап подання заяв у міжнародний Реєстр збитків у Дії. Повідомляйте про пошкоджене чи знищене майно.
4 апреля, 11:45

RETN запускає новий захист від DDoS-атак в Україні

Телеком провайдер RETN оголосив про запуск нової платформи захисту від DDoS-атак з 5000% більше потужностей фільтрації трафіку.
4 апреля, 11:15

Clarity Project запускає аналітичну платформу Clarity Hromada

Накопичення, оновлення й пошук статистичних даних — виклик для територіальних громад.
4 апреля, 10:45

Joker пропонує бонуси, акції та програми лояльності

Казино Джокер ЮА, розпочавши роботу 2020 року, швидко привернуло увагу гравців з України завдяки своєму вражаючому вибору ігор і високому рівню сервісу.
1 апреля, 17:45

Вступать в брак по видеосвязи "Дії" - теперь это стало возможным

Кабмин поддержал постановление, которое позволит гражданам вступать в брак по видеосвязи "Дії" – министр цифровой трансформации Михаил Федоров
1 апреля, 14:45

Telegram співпрацює із Роскомнадзором і ФСБ – СБУ

Друга проблема Telegram – його власник і розробники є громадянами РФ. Третя – ми бачимо чітку співпрацю Telegram із роскомнадзором і ФСБ.
1 апреля, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував список ворожих TikTok-каналів

Центр та Кібердепартамент СБУ виявили, що ці канали зазвичай поширюють заяви російської влади та розпалюють панічні настрої серед українців, розповідаючи про те, що Україна от-от програє.