18 июля 2023, 12:08

Gelius Backpack Slim Edition GP-BP021 – ергономічний 14-дюймовий рюкзак для міста на щодень

Мої враження від знайомства з компактним рюкзаком українського бренда Gelius, орієнтованим, перш за все, на транспортування/зберігання ноутбуків з дисплеєм до 14 дюймів включно. Наскільки вдала модель та чи можу я її рекомендувати за підсумками?

Раджу дочитати до кінця.



Використані матеріали та мої враження щодо якості пошиття

В моделі рюкзака, з якою ми знайомимося в цьому огляді, використовується кілька типів матеріалів. Перший – поліестер. Як і стропа, що застосовується в конструкції ременя - цей матеріал - класика, що відмінно зарекомендувала себе. Його можна зустріти, як в куди дорожчих виробах, так і рюкзаках/сумках більш доступного цінового діапазону. І відразу ж скажу з власного досвіду - я переглянув вже близько 30 моделей рюкзаків і сумок від різних виробників, зшитих з поліестеру, але прикладу, який змусив би засумніватися в перевагах даного матеріалу так і не помітив. Як кому, а особисто для мене це показник.

Крім стропи та поліестеру, ще "на борту" сітка - складова ортопедичної спинки, що дихає. Є ще один тип матеріалу. Виробник не каже як він називається, але тактильно це надзвичайно м'який матеріал і відверто кажучи, я дуже сумніваюсь, що він зможе хоч якось зашкодити речам всередині, скоріше навпаки. Виглядає він надзвичайно круто і щоб впевнитися в цьому, достатньо хоча б на кілька секунд доторкнутися до нього пальцями. Це те, що вам неодмінно сподобається.

З якістю пошиття все круто. По-хорошому, навіть нема за що зачепитися. Формат пошиття, рядки, спеціальна обшивка всередині, яка певною мірою посилює конструкцію. Ручка для перенесення – подвійна стропа з пом'якшувальною підкладкою усередині. Наплічні ремені частково з поліестеру та також з якісною підкладкою. Ну і що ще варто відзначити – вшиті всередину блискавки основного відсіку – з погляду міцності пошиття також далеко не порожній звук. Та і знову ж таки виглядає теж симпатично. Словом, вашої уваги варте більш ніж.

До питання про ергономіку

У цьому плані рюкзак розрахований тільки на найнеобхідніше, без багатьох зайвих речей, які ми з вами часом беремо абсолютно бездумно.

Усередині центрального відсіку передбачене куди менше відділення. Останнє на липучці. Це під ноутбук, що, як на мене, вповні зручно. Своєю чергою те відділення, що поряд - під аксесуари - від зарядки до інших потрібних в дорозі/роботі речей.

Без бокового відділення, звісно, також не обійшлося. "Виявити" його нескладно; закривається на блискавці. Тут можуть бути розташовані різні "дрібні" речі – ключі, документи тощо.

Використана фурнітура

Використовувана в Gelius Backpack Slim Edition GP-BP021 фурнітура не фірмова, проте, до якості її у мене претензій не було. Рюкзаком користувався понад місяць у щоденному режимі, а у вихідні дружина брала його із собою на пікніки з дітьми. Повернули виріб абсолютно цілим і навіть без потертостей, хоча не можна сказати, що ми особливо педантичні користувачі.

Замість висновків

Gelius Backpack Slim Edition GP-BP021 – це компактний, стильний та практичний рюкзак, виконаний у форматі унісекс. Чудові матеріали, продумане компонування, якісна фурнітура, колір, що привертає до себе увагу, робить цю модель цікавою пропозицією для купівлі.

Сторінка моделі на сайті бренда.

Продукт надано пресслужбою Gelius