8 августа 2023, 11:29

RIVACASE 7614 - ваша особиста "військова бананка"!

Те, що я "охрестив" цю модель, як "військову" не означає, що всім іншим категоріям користувачів вона стає автоматично не цікавою. Судіть самі – дизайн з елементами MOLLE, можливість кріплення додаткових аксесуарів, захист від

вологи, цікаво зроблена фірмова фурнітура та ряд інших "речей", що здатні звернути вашу увагу. Якщо на цю мить ви робите відповідний вибір, нижче я розповім, чому саме на цю модель варто звернути увагу. Що ж, поїхали.

Використані матеріали

Ключовий матеріал – водовідштовхувальна тканина з поліуретановим ламінуванням. Що це значить на практиці? Виробник дбає про безпеку ваших гаджетів, під час транспортування їх в цій "бананці". І саме цей матеріал вказується як найбільш надійний щодо вологостійкості. Він на 100% захистить речі від "необґрунтованого" намокання. Від себе додам, що за тестовий період я лиш 2 рази попадав з RIVACASE 7614 під дощ. Так, він був короткочасний, а до того ж не дуже рясний. Але результатами захисту по факту лишився задоволений. Словом, все як вказує виробник.

Поясний ремінь традиційно для RIVACASE зі стропи. Якість цього матеріалу вже доведена неодноразово, в тому числі в моїх оглядах інших сумок та рюкзаків бренду. І додати тут щось більше навряд чи вийде. Щодо регулювання величини, з ним проблем нема – воно швидке та зручне і це, напевно, чи не найголовніше.

Як таких кишень/відділень тут три. Всі з фірмовою фурнітурою. Подвійна защібка тільки на головному відділенні; два других з одинарною.

Всередині дуже гарна тканина помаранчевого кольору – поліестер. Цей матеріал, до речі – це не лише гарно – це ще й додаткова надійність, якої, як відомо, забагато не буває.

Мої враження щодо якості пошиття

Пошито по дорослому. Що саме я маю на увазі? Перше – дійсно гарно підібрали формат – майже всі шви всередині, на поверхні лиш ті, які не сховати. Друге – компонування матеріалів і форми. Продумали, як це має бути, як це буде сидіти, чи буде пасувати й так далі. Третє – абсолютно ніякої економії. Для RIVACASE, як на мене, це питання взагалі не стоїть, оскільки для компанії імідж – це все. Напрацювати імідж складно, а втратити його ну дуже легко.

Головне відділення

Центральне відділення RIVACASE 7614 розвінчує міф про надзвичайну компактність цих сумок як таку. Сюди реально помістить абсолютно все, що потрібно вам у форматі "під рукою на кожен день". Я вкладав ключі, документи, маленьку бутилочку на 0,33 літра, а також флешку, кредитну карту, невеличкий записник і після цього ще лишалось місце. Та оскільки лише цим прикладом "справи не обмежувались", тому висновок однозначний – "нічого не вміститься" - це точно не про центральне відділення 7614.

В центральному відділенні є свого роду "бонус" - додаткове внутрішнє відділення, яке також на блискавці. Що покласти? Та в принципі будь-що з категорії найбільш важливого – від документів – до речей, які, на вашу думку, мають бути додатково захищені, в тому числі від контактів з іншими речами.

Ще один "бонус" - карабін під ключі. Думаєте, зайве? Я спочатку теж так думав, але протестувавши кілька днів, зрозумів, що помилявся – це і зручно, і надійно.

Заднє "потаємне" відділення

На задню стінку, якою сумка прилягає до вашого поясу, виробник виніс, скажімо так, "потаємну" кишеню. Звичайно ж, потаємність її досить умовна, адже якщо сумка знята, чи, наприклад, ви її несете через шию, хай і частково кишеня помітна. Та якщо відкинути перелічені, скажімо так, умовності, тоді "потаємність" має місце бути.

Стосовно особливостей відділення варто відзначити його місткість – будь-який документ, якщо, звісно, він не в форматі А4, сюди без проблем поміститься. Гаманець, телефон, планшет. Словом, розчарованими не лишитесь. В цьому я більше, ніж впевнений.

Відділення на блискавці з одинарною застібкою. Наскільки зручний такий формат на даному виробі? Особисто у мене претензій не було.

Фурнітура

У RIVACASE 7614 використана фірмова фурнітура. Мій особистий кількарічний досвід роботи з різноманітними моделями сумок та рюкзаків RIVACASE, радить довіряти бренду в цьому плані. Причин не робити цього, навіть досить незначних особисто у мене нема.

Поясний ремінь

Поясний ремінь чудової якості. Передбачена петля для регулювання довжини аж до 1 метру, а сама процедура зручна, навіть під час виконання на ходу. Словом, в цьому плані абсолютно ніяких зауважень з моєї сторони не було.

Висновки та підсумки

Перед тим, як, власне, поставити остаточну крапку щодо моїх вражень від RIVACASE 7614, зазначу ще одну цікаву особливість даної моделі. Ця сумка оснащена елементами MOLLE. Останнє – це універсальне кріплення, що використовується в армії для жорсткого кріплення підсумків, кобур, ліхтариків і так далі. Особисто я розглядати як ключову дану особливість не буду, але в загальній кількості вона виглядає досить непогано.

Загалом RIVACASE 7614 справляє гарне враження. Вона достатньо містка, з гарним дизайном і продуманим компонуванням. Скажу більше – на її виробництві не економили, в RIVACASE наче хотіли в черговий раз довести самі собі, що можуть зробити добре, в тому числі в такому форматі, і, як на мене, їм це вдалось дуже добре.

Рекомендована вартість виробу – 629 гривень

Продукт надано пресслужбою EDG GROUP