Новости: Связь

11 марта, 13:45

В Україні зачиняють школи, де навчається менше 45 дітей

З вересня 2025 з держбюджету не будуть фінансувати школи, де навчається менше 45 дітей.
11 марта, 9:15

В США начали расследование использования РФ Starlink в Украине

Демократы Палаты представителей США проверяют, приняла ли компания SpaceX меры для недопущения использования армией РФ терминалов Starlink.
6 марта, 17:15

Київстар інвестує в IT-навчання дітей, які втратили батьків під час війни

Київстар, провідний оператор мобільного зв'язку в Україні, інвестує 5,8 млн грн у навчальну ініціативу допомоги дітям, що втратили одного чи обох батьків під час війни.
6 марта, 16:45

У Vodafone з’явиться ще один код - 075

У Vodafone з’явиться ще один код з "п’ятіркою". До переліку кодів мережі мобільного зв’язку, доступних абонентам Vodafone, додається ще один +380 75. Такий дозвіл отримав сьогодні Vodafone.
6 марта, 16:15

В Конгресс США внесли законопроект о запрете TikTok

В законопроекте говорится, что TikTok контролируется иностранным противником и представляет угрозу национальной безопасности США, сообщает CNBC.
6 марта, 8:45

Павло Дуров прокоментував масштабний збій Facebook і Instagram

Павло Дуров прокоментував масштабний збій Facebook і Instagram, зауваживши, що Telegram є надійнішим, хоча і витрачає менше коштів та має значно менший штат працівників порівняно з Meta.
5 марта, 13:45

В Красном море перерезали кабели глобального интернета — Sky News

Как сообщается, затронуто 25% трафика, проходящего через Красное море по линиям, передающим данные в Африку, Азию и на Ближний Восток.
5 марта, 13:15

Vodafone отримав нагороду від Ookla за найшвидший мобільний інтернет в Україні

Ookla назвала найшвидшу мобільну мережу в Україні у 3–4 кварталах 2023 року. Лідером за швидкістю мобільного інтернету в Україні став Vodafone.
5 марта, 12:45

Vodafone вполовину знизив ціни на Інтернет речей

Отримати знижку -50% на місячну оплату тарифу на цілий рік можуть нові клієнти Vodafone та поточні клієнти на підключення нових SIM-карток.
4 марта, 16:15

Киберспециалисты ГУР взломали серверы Минобороны РФ

В результате DDoS-атаки Главное управление разведки МОУ получило доступ к программному обеспечению защиты информации и шифрования, которое использовало Минобороны РФ ...