Новости: Связь

17 апреля, 12:15

Нова пошта відкрила четверте відділення в Чехії

Ліберець став третім чеським містом, де компанія відкрила власне відділення Nova Post. У відділенні можна відправити та отримати посилки вагою до 30 кг.
17 апреля, 11:15

Нова пошта знизила тариф на доставку для бізнесу

Нова пошта зменшила тариф на 5% на доставку по всій країні для будь-якого бізнесу, який вирішив скористатися послугами складської логістики від компанії.
17 апреля, 8:45

Павел Дуров дал интервью Такеру Карлсону

Основатель Telegram давно не появлялся на публике. В марте этого года вышло первое за несколько лет интервью изданию Financial Times.
15 апреля, 9:15

Андорра усложнит жизнь иностранным ютуберам

Андорра с её низкими налогами — популярнейшее место среди испанских (и не только) блогеров. Массовое переселение ютуберов в Андорру началось ещё до пандемии.
12 апреля, 11:45

Сделка по покупке "Датагруп-Volia" и lifecell принесет в Украину $1,5 млрд

Французский миллиардер Ксавье Ньель (NJJ Holding) намерен объединить провайдера фиксированного интернета "Датагруп-Volia" и оператора мобильной связи lifecell.
9 апреля, 13:45

Київстар інвестував 12,3 млрд. грн. в економіку України за два останніх роки

Національний телеком оператор, не зважаючи на виклики воєнного часу, продовжує будівництво мережі 4G і збільшує інвестиції в Україну.
5 апреля, 9:15

Київстар ТБ ексклюзивно транслюватиме реслінг українською

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з'явився канал WWE, де наживо транслюватимуться найвідоміші світові змагання з реслінгу, зокрема і WrestleMania.
5 апреля, 8:45

Нова пошта скасувала плату за переадресацію по Україні посилок, які ще в дорозі

Послуга переадресації буде безкоштовною, якщо відправлення ще не доставлено у кінцевий пункт призначення — у відділення, поштомат або не передано кур’єру для доставки на адресу.
5 апреля, 8:15

"Київстар" розпочинає співпрацю з холдингом SHERIFF

Найбільший оператор електронних комунікацій "Київстар" та холдинг охоронних компаній SHERIFF, зокрема, напрям SHERIFF Demining/
4 апреля, 12:45

Проникнення мобільного зв'язку в Україні досягло 145%

Станом на 31 грудня 2023 року кількість активних мережевих ідентифікаційних карток мобільного зв’язку становила 50,3 млн штук, що на 2% більше, ніж на кінець 2022 року.