10 сентября 2022, 17:45

ColorWay Power Delivery (CW-CHS034PD-WT) – 45 Вт адаптер з Super Fast Charging PD і не тільки

Цікаве рішення для швидкої підзарядки різноманітної мобільної техніки – 45Вт адаптер з підтримкою технологій Super Fast Charging PD 3.0, USB Auto ID і чималою кількістю інших цікавих "речей".

Про свої враження від експлуатації виробу я розповім в цьому огляді.

Комплектація та упаковка

- адаптер ColorWay Power Delivery (CW-CHS034PD-WT).

Керівництва зі швидкого старту в "штатній" комплектації не передбачено. Причина тут очевидна – експлуатація адаптера надзвичайно проста і не потребує взагалі ніяких спеціальних навичок. Що ж до гарантійної документації, нею тут слугує чек, що свідчить про купівлю виробу.

Поставляється аксесуар в компактній картонній коробці з багатим дизайном, що так люблять у ColorWay: безліч елементів глянсового тиснення, яскрава ілюстрація виробу і чимала кількість різних даних щодо тієї чи іншої особливості CW-CHS034PD-WT.

Звичайно ж, упаковка того чи іншого продукту - це те, що відправляється в утилізацію відразу (або майже відразу) після розпакування. Але навіть якщо коробку від цього адаптера ColorWay чекає та сама незавидна доля, я і тоді рекомендую витратити деякий час на вивчення даних зі стін. Повірте - тут дійсно багато корисної технічної інформації, яка допоможе зорієнтуватися в можливостях виробу.

Характеристики та особливості

• Максимальна сила струму – 4.0A;
• Габарити - 89x53x30мм;
• Виходи – 5V⎓3A/9V⎓3A/15V⎓2A/20V⎓2.25A, PPS 3.3-10V⎓4A/3.3-11V⎓3.5A. 45W Max;
• Входи – AC 100~240V 50-60Hz 1A Max;
• Підтримка протоколів швидкої зарядки - PD 3.0 45W PPS, Apple Fast Charge, Huawei SCP & FCP, Quick Charge 2.0 & 3.0, Samsung AFC;
• Інтелектуальна мікросхема USB Auto ID;
• Робота в мережах від 100 до 240 Вольт.

Використані у корпусі матеріали та враження щодо якості збірки

Корпус CW-CHS034PD-WT – це поєднання кількох шматків пластику АВС. Про особливості цього матеріалу ми вже не раз говорили в оглядах інших пристроїв, у тому числі цього українського бренду, а тому повторювати пройдений матеріал вкотре я не бачу жодного сенсу. Скажу лише одне – на ньому не економили - якість висока. До речі, жодних слідів експлуатації більш ніж за 4 місяці активного використання аксесуара. Погодьтесь – це багато що значить.

Якість збірки не поступається матеріалам. Деталі "збиті" щільно, шви ледь помітні, про люфт або скрип елементів говорити зовсім не доводиться.

Особистий досвід експлуатації

Потужність у ColorWay Power Delivery Port PPS Type-C (CW-CHS034PD-WT) дозволяє отримувати хороші результати в плані зарядки при помірному витраті часу. Так, наприклад, мій смартфон Xiaomi з акумулятором, ємність якого 4500 мАг повністю заряджався лише за годину. Погодьтеся - дуже зручно. Крім того, я частенько заряджав цією "крихкою" мій особистий повербанк, ємність якого 20 000 мАг і був також приємно здивований швидкістю – не більше 3,5 годин!
Трішки про технології, що підтримує даний виріб. Super Fast Charging PD 3.0 - технологія швидкого заряду, яка робить пристрій надзвичайно швидким в цьому плані. Інша цікава річ - інтелектуальна мікросхема USB Auto ID. Остання визначає тип підключеного пристрою, регулює напругу і силу струму до 4A, забезпечуючи швидку зарядку і високу сумісність з пристроями абсолютної більшості брендів. Крім того, адаптер, оснащений інтелектуальним чіпом для захисту ваших пристроїв від короткого замикання, перенапруги, перегріву та перевантаження струмом.

У роботі система не перегрівається і це, звичайно, ще один плюс! Крім того, високу безпеку використання забезпечує автоматичний захист від перенапруги, перевантаження, а також короткого замикання та перегріву.

Коротка післямова

ColorWay Power Delivery Port PPS USB Type-C – гідний уваги швидкий зарядний пристрій з чудовим поєднанням швидкодії та захисних особливостей. Так, на перший погляд, дещо завищеною здається вартість пристрою. Однак це так лише доти, доки не відчуєш кайф від експлуатації дійсно сучасного рішення і суттєвої економії часу.

Орієнтовна вартість – 859 гривень

Продукт надано прес-службою ColorWay