9 января 2023, 18:17

Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White – 65Вт та швидка зарядка кількох пристроїв одночасно!

Найпотужніший мережевий зарядний пристрій від українського бренду Gelius для підзарядки кількох споживачів одночасно. Ділюся враженнями від експлуатації та роблю висновок – чи вартий виріб вашої уваги!

Упаковка

Але давайте про все послідовно. Поставляється модель у компактній картонній коробці переважно білого кольору. Матеріал останньої, відразу ж поспішаю відзначити, дуже непоганої якості. Таким чином за захищеність пристрою всередині можна не сумніватися.

У тілі коробки є невелике блістерне вікно, за допомогою якого можна добре вивчити дизайн виробу, навіть без необхідності виймати його з коробки.

Крім блістера, на стінах велика кількість різної технічної інформації про Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White, також є яскрава ілюстрація зарядного пристрою та дані про виробника. Докладніше на цьому ми зупинимося вже в наступному розділі огляду. Не перемикайтеся!

Інформація зі стінок коробки

Отже, на стіні спереду у вигляді помітного елемента глянсового тиснення ілюстрація зарядного пристрою + кабелю, який також передбачено стандартним комплектом поставки. Крім зазначеного, тут також логотип бренду, назва моделі, примітка потужності та ін. цікаві "речі".

Позаду корисних даних не менше: технічні характеристики портів, адреса офіційного сайту бренду, відомості про країну, в якій було зібрано пристрій, а ще у вигляді піктограм подано перелік ключових особливостей і можливостей моделі.

Нарешті, на одну з бічних стінок винесли паспорт пристрою кількома мовами плюс його назву та його серійний номер.

А ось із протилежної "відкривається доступ" до деяких із ключових особливостей виробу, а також його комплектації. Про це говоримо далі.

Комплект поставки

Отже, після того, як ми "пройшлися" по коробці та даним з її стінок, подивимося тепер на комплект поставки Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White.

Усередині користувача чекає сам виріб, а також кабель USB –C. Зважаючи на досить велику кількість інформації на стінках упаковки, а також граничну простоту експлуатації даного зарядного пристрою, додатково керівництво по швидкому старту виробником не пропонується. Крім того, в коробці немає гарантійного листка, а тому документом, який надає вам право на відповідне обслуговування (якщо воно буде необхідно), виступає чек, що свідчить про купівлю.

Ключові характеристики та особливості

• Вихідна напруга (output) – 5В/9В/12В;
• Стандарт Quick Charge – QC 2.0 / QC 3.0 / Power Delivery / Qualcomm Quick Charge;
• Сила струму для 5В – 3А;
• Сила струму для 9В – 3А;
• Сила струму для 12В – 2А.

Використані матеріали

Корпус Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White – це поєднання двох шматків пластику білого кольору. Глянцева частина, що нагадує собою паралелепіпед – монолітна. Матова – каркас системи всередині. Виробник не уточнює за термостійкість матеріалу, однак, з урахуванням того простого факту, яке призначення пристрою, навряд чи захисні особливості корпусу тут обійшли стороною.

Металу на зовнішній частині Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White мінімум – вилка + окантування USB/USB-C – портів. Всередину я не заглядав, адже дана конструкція не є розбірною для користувача.

Враження від збірки

Якість збірки за підсумками особистого знайомства з виробом чудова без будь-яких знижок та умовностей. У цьому можете не сумніватися, адже я шукав вади навіть у форматі відвертих причіпок.

Дизайн

Найбільш примітною особливістю зовнішності Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White я назвав би саме позначку 65W. Можете говорити, що це пафос. Але разом з тим – це все-таки ключова особливість виробу, а тому заявити про неї голосно і промовисто зайвим точно не буде.

В іншому це стильний, досить масивний адаптер, орієнтований саме на швидкісну підзарядку кількох споживачів одночасно, і в цьому плані він справді дуже крутий. Але до цього ми ще повернемось.

Ергономіка

У цьому плані все дуже просто. Необхідні технічні дані виробник виніс на одну зі стін – дивимося на фото нижче.

Позаду – порт USB та два USB-C.

Спереду – вилка підключення до електромережі.

Тестування та враження від експлуатації

Купувати Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White варто винятково для того, якщо вам потрібна швидка (саме швидка і ніяк інакше) зарядка смартфонів, повербанків, планшетів та ін. мобільних пристроїв. Ви купили повербанк на 50 000 мАг, і тепер думаєте, як не витрачати на його підзарядку добу чи більше? Відповідь перед вами – Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White.

Що мені сподобалось? Я ставив на зарядку два повербанки ємністю 20 000 мАг кожен, одночасно плюс смартфон з акумулятором на 5 000 мАг. Результатами був здивований - 4 години для повербанків. Для розуміння, на 45W зарядці від іншого виробника, 1 повербанк заряджався близько шести годин. Таким чином, це перше, заради чого варто купити Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White.

Друге – швидкість зарядки самого смартфона – 55 хвилин із 4% до 100%. При цьому я періодично дивився пошту, "юзав" карту "Повітряних тривог" (а як інакше, час такий), відповідав у телеграм - словом, не давав йому особливо відпочивати.

Третє - навіть при істотних навантаженнях пристрій гріється зовсім помірно, і говорити про те, що це погано не можна, все-таки навантаження суттєве.

Четверте – різноманітні захисні особливості, завдяки яким модель не підведе вас, як кажуть, у найнесподіваніший момент. Йдеться про захист на автоматичному рівні від перенапруги, зниженої напруги, перегріву, перевантаження та короткого замикання.

За збереження акумулятора, та й взагалі самого споживача відповідає інтелектуальна система управління, яка в процесі підбирає оптимальну напругу для конкретного обладнання. За підсумками пристрій отримає стільки струму, скільки необхідно для відновлення в найкоротші терміни, причому без будь-якого ризику.

Короткі висновки

Що ж, чи рекомендую я Gelius Nimble GaN 65W GP-HC051 White? Так, у наш сумбурний період, коли час цінується як ніколи раніше (я маю на увазі часте вимкнення електрики), різні надзвичайні дії підштовхують до максимальної оперативності, і з цією зарядкою українського бренду можна суттєво додати у оперативності принаймі щодо підзарядки пристроїв.

Вартість виробу на сайті бренду

Продукт наданий пресслужбою бренду Gelius