10 марта 2023, 12:09

ColorWay CW-CHE24PDW – 2,5 кВт мережевий фільтр с кабелем на 2,5 см

Так, я не помилився – мова піде про мережевий фільтр з довжиною кабелю лише 2,5 см. Для яких потреб обрано таку довжину, для чого "на борту" аж три механічні кнопки, та наскільки вдалим рішенням виявилася "команда" з трьох ...

... повноцінних портів USB та одного USB Type-C? Розбираємось.

Ключові технічні характеристики

• Кількість мережевих розеток – 2, максимальне навантаження – до 2,5 кВт;
• Кількість USB-виходів – 4;
• Довжина кабелю - 2.5 см;
• Номінальний струм - 10A;
• Номінальна напруга - 250V;
• Габарити - 148х108х33 мм.

Комплектація та упаковка

- мережевий фільтр ColorWay CW-CHE24PDW;
- коротке керівництво користувача.

Все перераховане поміщене в невелику картонну коробку з дуже гарним дизайном, як і любляють у ColorWay. Тут дійсно чудово поєднали ілюстрацію виробу, різноманітні дані щодо його можливостей, є один зі сценаріїв використання та багато іншого. Таким чином, незалежно від того, яка участь чекає на упаковку після розпакування виробу, витратити деякий час на вивчення даних зі стінок варто, адже це найпростіший спосіб отримати відповіді на масу питань технічного змісту.

Матеріали корпусу та мої враження від якості збірки

Отже, що потрібно знати про корпус, перш за все? Він пластиковий. Не монолітний, але щодо якості збірки немає абсолютно ніяких питань ні з точки зору обраних матеріалів, ні щодо рівня припасування їх між собою – все надійно. Що ж до використаного матеріалу, перед нами не просто пластик, а жаростійкий матеріал. Він витримує температуру до 850 градусів Цельсія, а тому у випадку надзвичайної події (яка сподіваюсь, ніколи не відбудеться), максимум що можливо – плавлення корпусу, але не його загоряння.

Задня сторона, а також бокові панелі – один цілісний кусок матеріалу сірого кольору. Цікавою особливістю його можна назвати те що задня панель – матовий тип пластику, тоді як "боковушки" - це вже глянець. Особисто мені невідомо, як саме можна досягти таких результатів, але в кінцевому випадку так поєднання має гарний вигляд.

Є глянець і на передній частині корпусу. Він досить органічно (якщо можна так сказати) "вписався" в бокові стінки розеток.

Невеликий 2,5-сантиметровий кабель отримав потужну нейлонову оплітку, а тому говорити про якийсь його перелом не доводиться. Крім того, я спробував на практиці одну з особливостей виробу - фіксацію на стінці виключно на "штатній" електричній вилці, адже характерних петель на тильній панелі не передбачили. Що ж, в цьому випадку виробник правий – такий формат повноцінно себе виправдовує, фіксація дійсно надійна.

Ще цікавою особливістю кабелю є шарнір на виході з корпусу. Завдяки останньому, користувачу зручніше підлаштувати фільтр під себе.

Ну і щодо металу. Традиційно в фільтрах їх небагато – окантування портів USB, контакти розеток та ін. До речі, щодо контактів розеток, тут виробник використав бронзу – еластичний та довговічний матеріал. Серцевина кабелю – мідь. Ще з металу болти, котрими зафіксовані половинки корпусу в єдину конструкцію.

До питання про ергономіку

Однією з цікавих особливостей ColorWay CW-CHE24PDW варто вважати довжину його кабелю – лише 2,5 см. Чому так? Сам виробник каже, що позиціонує даний виріб як фільтр для подорожуючих, яким не стільки важлива довжина кабелю, скільки наявність кількох швидкісних портів USB/USB Type-C, та потужних додаткових розеток. Використовувати такий формат фільтра вдома чи в офісі теж можна – залежить виключно від доцільності. Останнє, до речі, зможе відповісти вам і на питання, наскільки це зручно. Як би не було з домом, для подорожей це однозначно гарний вибір, оскільки тут важливіше саме кількість розеток під прилади, ніж довжина шнура. Якщо ж цікавий варіант фільтра саме з довшим шнуром, тоді ось посилання на інші моделі фільтрів ColorWay – там дійсно ж чого обрати.

Всі функціональні елементи на передній панелі. Легко помітити – мова про дві розетки, а також три порти USB, один з яких з підтримкою швидкої зарядки. Також швидким виявився і порт USB Type-C, біля якого, до речі, мітка 20Вт. Стосовно розеток, сумарно на їх можна "навантажити" 2,5 кВт.

Що ще звернуло мою увагу на дану модель фільтра – наявність відразу трьох кнопок. Дві відповідають за живлення розеток, а третя – групи портів USB. Вся "трійця" з гарненьким синім підсвічуванням, що сигналізує саме про роботу розеток чи портів.

Тильна стінка примітна кількома стрічками різноманітних даних, включаючи характеристики портів.


До речі, щодо портів, тут два USB А на 2,4А, один повноцінний порт USB з підтримкою Quick Charge 3.0 ну і третій – USB Type-C з PD та підтримкою Apple - fast charging.

Child Security Door та USB Auto ID

Child Security Door – це технологія, за якою виконані захисні шторки від дітей.

Популярну для рішень ColorWay технологію USB Auto ID "залучили" і тут. Крім неї, ще "на борту" згадана вже підтримка швидкої зарядки Quick Charge 3.0 & Power Delivery та захист самих розеток від перенапруги.

Замість підсумків

Що ж, ColorWay CW-CHE24PDW – це дійсно цікавий вибір для користувачів, які часто подорожують (відрядження/відпочинок), і їм абсолютно неважлива довжина кабелю, але потрібно декілька портів USB зі швидкою зарядкою, не будуть зайвими порти зі звичайною, а ще, як мінімум, дві розетки для підключення, в тому числі силових споживачів, загальна потужність яких не перебільшує 2,5 кВт. Крім того, на боці покупки саме цього приладу напрочуд гарний дизайн, що зробить виріб своїм в будь-якому інтер’єрі, розбірна конструкція та чудова якість збірки.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою бренду ColorWay

Фото - https://colorway.com