19 марта 2023, 12:57

Colorway USB-A toType-C (CW-AD-AC) - для зарядки та синхронізації з USB-A на USB-C

Компактний адаптер-перехідник в металевому корпусі. Даний виріб дає можливість підключати мобільні гаджети з портами USB C до ПК або ноутбуків, що мають лише порт USB А. Наскільки вдалим буде цей вибір? Вивчаймо.

Упаковка

Коробка, в якій постачається Colorway USB-A toType-C, виготовлена в стилістиці бренду. Тут поєднання кольорів, які ми з вами вже зустрічали в оглядах інших пристроїв Colorway, ілюстрації виробу в кількох ракурсах, а ще чимала кількість різноманітних даних, що вказують на особливості та можливості виробу. Все це, на мій погляд, заслуговує окремої уваги в окремо взятому розділі. А тому не відкладаючи на потім, відразу ж йдемо за відповідями.

Інформація зі стінок коробки

Хочу відразу ж віддати належне Colorway – тут люблять гарний дизайн коробок , причому незалежно від категорії продуктів. Це зрозуміло і цілком логічно для компанії, одним з видів діяльності якої є поліграфічний бізнес. Велика кількість елементів глянсового тиснення, художнє поєднання відтінків та багато інших цікавих "речей", що привертають до себе увагу. Але окрім гарного дизайну, упаковка має бути інформативною: ілюстрації виробу в кількох ракурсах, сценарії використання, сумісність, паспорт кількома мовами, примітка гарантії та багато ін. Таким чином, яка б участь не чекала на коробку після розпакування, витратити деякий час на вивчення інформаційного масиву зі стінок варто – отримаєте чимало відповідей на запитання технічного змісту.

Після чого переходимо до розпаковування та знайомства з комплектом поставки.

Комплект поставки

Комплектація виробу представлена виключно самим адаптером. Керівництво користувача в нашому випадку зайве, ну, а гарантійним талоном тут є чек, що засвідчує покупку. Гарантія класична – 12 місяців.

Ключові характеристики та можливості

• максимальний допустимий струм - 3A;
• швидкість передачі - 480 Мбіт/с ;
• роз'єми - USB, Type-C;
• мініатюрні розміри;
• зручне підключення.

Використані в корпусі матеріали

Ключовий матеріал корпусу – алюмінієвий сплав. Ще "на борту" трохи заліза – вирізняється кольором, а також пластику.

Мої враження від якості збірки

Тут жодних питань як-то кажуть від слова "взагалі". Алюмінієвий "панцир" чітко виділяється навколо системи. Він монолітний, а тому говорити, що згодом корпус хоч якось, скажімо так, "розійдеться", не доводиться. До розміщення системи всередині претензій також немає. Словом, максимально високий бал з можливих.

Дизайн

Хто б що не говорив, але металеві корпуси – це як мінімум, гарно. А ще престижно і навіть деякою мірою статусно. В чому статусність? Саме в металі, а також в тому, наскільки тонкою вийшла його обробка, філігранності підгонки деталей, поєднанні кольорів. Словом, якщо ви цінуєте кожну деталь свого іміджу і вам потрібен "посередник" для підключення пристроїв з портом USB A до порту USB C - Colorway USB-A toType-C не підведе, в тому числі зовнішністю.

Враження від експлуатації

Єдине, що варто пам’ятати тут – стабільність роботи пристрою. Наскільки все вдало? Як на мене, тут можна ставити вищу оцінку з можливих. Я працював з Colorway USB-A toType-C біля місяця, щодня "ганяючи" файли з ПК на смартфон і навпаки, підзаряджаючись, переписуючи apk. додатків, яких немає в Google Play Market. Словом, користувався настільки активно, наскільки дозволяв час і відповідні навантаження. Які враження!? Скажу прямо – собі я би взяв.

Короткі висновки та підсумки

Що ж, Colorway USB-A toType-C – гарний приклад "посередника", якщо вам необхідно "зв’язати" мобільний пристрій з портом USB C з ПК чи ноутбуком, оснащеним портом USB A. Аксесуар з напрочуд гарною збіркою, чудовим дизайном, працює як швейцарський годинник, а коштує як два горнятка кави з пончиками.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою бренду Colorway