24 мая 2023, 12:05

ColorWay CW-DL02B-B – настільна лампа з непоганою автономністю і наскрізною підзарядкою

В українського бренду ColorWay на сьогодні один з найбільш цікавих продуктових портфелів настільних ламп з вбудованим акумулятором. Модель, про яку ми сьогодні поговоримо, пропонує користувачеві максимально зручне налаштування ...

... "під нього", бездротову роботу до 5 годин, підтримку функції наскрізної підзарядки та можливість роботи від повербанка.

Варіанти у кольорі

Дана модель доступна у двох найбільш популярних кольорах – чорному і білому. У нас на огляді була чорна – її за бажанням можна купити в магазині ColorWay. Біла наразі також доступна у продажу в тому ж магазині. Ціна від кольору не залежить. Є маленька відмінність в назвах – чорна з буквою "В" наприкінці, а біла – W.

Ключові технічні характеристики та особливості

• тип світлодіода – 36 PCS (SMD2835) 4W;
• світловий потік – Max 300 lm;
• колірна температура – 3200-4300-6500k;
• входи – DC 5V/1A;
• розміри – 150x150x369мм;
• зарядка через USB;
• вага - 480 грамів;
• 3 рівні кольорової температури;
• час зарядки - 7 годин;
• час роботи - 2-5 годин;
• плавне регулювання яскравості світла;
• відсутність мерехтіння;
• захист очей;
• енергоощадна;
• сенсорне керування.

Комплектація та упаковка

Комплект поставки виробу враховує, звичайно ж, саму настільну лампу ColorWay CW-DL02B-B. Крім неї, користувача чекає також кабель USB/micro-USB та коротка інструкція.
Все перераховане постачається в упаковці середніх розмірів з гарним дизайном, що поєднує в собі чималий масив різноманітних даних, а також ілюстрації виробу. Варто поглянути.

Використані в корпусі матеріали та мої враження щодо якості збірки

Спочатку корпус. ColorWay CW-DL02B-B зібрана з пластику ABS та деякої кількості металу. Використані на нижній частині поролонові насадки - це деякою мірою комбінація функціонального і декоративного – вони симпатично закривають отвори від гвинтів.

Металевих деталей в корпусі небагато. Спочатку можна припустити, що з цього виду матеріалу виготовлена ніжка лампи, але на ділі це пластик, хоча сам по собі він дуже міцний та гарно "загримований" під метал. Хоча з іншої точки зору метал тут просто не потрібен – можливостей згаданого пластика вповні достатньо для розрахованих на нього навантажень.

Що ж стосовно металу, на зовнішній частині корпусу всього кілька деталей - окантовка micro-USB - порту і шарнір зверху.

Якість збірки чудова – і самі матеріали, і рівень припасування їх між собою не розчарує навіть відвертого скептика. В процесі експлуатації, я не одноразово шукав, скажімо так, "слабкі ланки цього ланцюга", але всі мої намагання успіхів не мали. Саме тому за даним пунктом виробникові також висока оцінка.

До питання про ергономіку

З того, що варте уваги тут, відзначу єдину сенсорну кнопку на нижній частині корпусу. Вона є багатофункціональною і відповідає на увімкнення/вимкнення плюс перемикання між режимами яскравості. Як правильно це робити, дивимось нижче на ілюстрації.

Автономність та підзарядка

Тестуючи ColorWay CW-DL02B-B, я зміг довести показники виробника щодо автономності – від 2 до 5 годин в залежності від режиму. Це досить непогані показники, особливо враховуючи те, що лампа підтримує функцію наскрізної підзарядки та може заряджатися не тільки від мережевого зарядного пристрою, але й від будь-якого порту USB – ПК, ноутбук, повербанк і так далі. Таким чином, на випадок, якщо вам з якихось причин не вистачило одного повного заряду акумулятора, з підзарядкою та одночасним продовженням роботи проблем точно не буде – перевірено і далеко не один раз.

Висновок і підсумок

В підсумку перед нами цікава настільна лампа, що має свій акумулятор, щоб не залежати від електричної розетки, може заряджатися від повербанку та підтримує функцію наскрізної підзарядки, щоб не переривати роботу на очікування . Ну і крім всього іншого, ще тут три рівні колірної температури, щоб додати відтінків в інтер'єр вашого простору.

Продукт надано пресслужбою ColorWay