7 ноября 2023, 13:16

RIVACASE 7643 - "військова" сумка для подорожей і не тільки

Містка спортивна сумка з дизайном у стилі мілітарі, поліуретановим ламінуванням, знімним плечовим ременем та іншими також цікавими особливостями. На яку аудиторію розрахована модель, чим ще може зацікавити, та чи хотів би я RIVACASE 7643

в особисте користування?

Використані матеріали

RIVACASE 7643 – це поєднання таких добре відомих нам матеріалів, як поліуретан та поліестер. Безперечна перевага їх – 100% захист речей всередині від дощу та пилу. Крім них, ще виробник використав стропу – наплічний ремінь, надзвичайно міцний пластик – петлі та карабіни плюс фурнітуру. Остання хоча і не є фірмовою, але особисто я не можу сказати, що це хоч якось відобразилось на якості – в цьому плані підхід чудовий.

Цікавим, з дозволу сказати, моментом "на борту" RIVACASE 7643 я б назвав наявність кількох ручок для транспортування сумки, причому одна з них на бічній стінці. З якою метою створене таке рішення ми розберемо в окремому розділі.

Мої враження щодо якості пошиття

Традиційно сумки чи рюкзаки RIVACASE – це переважно внутрішні стібки, що особисто мені подобається куди більше, ніж варіант на зовні. Втім без останнього тут також не обійшлося – нижня частина. Але конкретно в цьому випадку рішення виглядає виправданим. Принаймні суб’єктивно!

Стінки по периметру підсилено таким матеріалом, як стропа. До згаданого вище підсилення виробник "приладнав" ручки для горизонтального транспортування сумки. До речі, щодо якості самих ручок, тут у мене претензій немає. Так, виробником використаний абсолютно класичний тип матеріалу. Але конкретно в цьому випадку перед нами класика яка, як то кажуть, "не згорає". Кажучи простіше – нічого кращого, ніж стропа, як матеріал ручок для таких речей як спортивні/дорожні сумки поки не придумали. Та й не потрібно.

Використана тут фурнітура вшита також стібками всередину, і це також плюс, хай і звучить певною мірою, як повторення вже сказаного.

Нарешті, кілька слів за бічну ручку. Її також підшили на підсилюючу стропу, і, як на мене, кінцевий результат ну дуже непоганий, причому навіть без знижок чи умовностей. Тримати виріб за неї мені також сподобалось. А ще це зручно під час транспортування в вузьких проходах, наприклад між рядами того ж автобуса.

Інтер’єр та екстер'єр

Ну ОК!, підемо далі. Що особисто мене зацікавило по цьому пунктові? Перше – досить м’які стінки. Перевага це чи недолік? У випадку, якщо матеріал надійний – перевага. Тут він чудової якості, абсолютно ніяких питань. Я багато катався з цією сумкою по різних справах (фітнес, кількаденні відрядження та навіть закупи), а тому попадав в різні ситуації, в тому числі помітний дощик і навіть пилову бурю. Збереженість речей всередині – найкращий доказ захисних можливостей виробу.

На одній зі стінок користувач помітить універсальне кріплення MOLLE, яке використовують в армії для жорсткого кріплення підсумків і багатьох різних аксесуарів. Доцільність такого кріплення тут напряму залежить від формату використання сумки. В будь-якому разі заносити наявність цього кріплення в мінуси особисто я не буду – мені воно здається не зайвим.

Одна з бічних стінок примітна додатковою кишенею на блискавці – зручно для різних дрібничок, які потрібно тримати, як-то кажуть, "під руками".

Ще одна досить велика кишеня на внутрішній стороні верхньої частини, і, як на мене, вона тут також знадобиться.

Використана фурнітура

В RIVACASE 7643 використовується хоча і не фірмова, але також напрочуд якісна фурнітура, і щоб впевнитися в цьому, я мав часу більше ніж достатньо. Як підсумок – відсутність навіть натяків на "відмови", не те що повноцінне "небажання" працювати. Словом, особисто мені в цьому плані все сподобалось.

Враження від експлуатації

Відкрию вам секрет - RIVACASE 7643, перш за все, обиралась під транспортування такої необхідної речі на сьогодні як зарядна станція. Їздить буде EcoFlow DELTA 2 (габарити дивимося за цим посиланням). Помістилась? Так, причому з запасом для кабелів і навіть кількох одиниць одягу. Особисто для мене це перший плюс.

Другий – мегашопінг. Тут такий "приклад". У форматі "стадного інстинкту" ми з сім’єю вирішили закупитися продуктами на всю зиму наперед. Звісно ж, за винятком тих категорій, які мають обмежений термін зберігання чи яким потрібні спеціальні для цього умови. Словом, з RIVACASE 7643 пакети не потрібні.

Ще були поїздки – тривалі та кількаденні. Окремий пункт - одноденні поїздки з сім’єю, де речі всієї нашої трійки нормально поміщались в 7643, похід на фітнес далеко не одноразовий та багато іншого. Словом, казати, що по якомусь з пунктів у мене виникли сумніви, я не можу, і це напевно найбільш вагомий аргумент на користь вибору.

Висновки та підсумки

Отже, чи хотів би я RIVACASE 7643 в особисте користування? Скажу відразу - я дуже перебірливий у речах для себе і завжди ставлю якість вперед. Втім, у випадку з рішеннями RIVACASE все ще складніше, адже читачі знають моє ставлення до виробів бренду – обрати краще з кращих це дійсно те ще завдання. То ж що у підсумку? У підсумку хотілось довести собі, що бренд не почав вводити політику економії, що іміджева складова важливіша, і що цей виріб "військової" спортивної сумки – це разова інвестиція на роки. Що ж за особистими відчуттями причин сварити виробника немає. Про те ж саме говорить 2-місячний достатньо інтенсивний термін експлуатації. Ну, а остаточну крапку поставимо вже наступного року – попереду чекає чимало подорожей та поїздок.

Рекомендована вартість виробу – 2099 гривень

Продукт надано пресслужбою EDG GROUP