17 ноября 2023, 11:34

ColorWay GaN3 Pro Power Delivery (CW-CHS039PD-BK) – 65Вт на трьох!

Один з найпотужніших на цей час мережевих зарядних пристроїв, серед доступних на нашому ринку. Модель розрахована на підзарядку акумуляторів трьох споживачів одночасно з максимальною силою току 3А. Крім того, тут підтримка всіх сучасних

протоколів швидкої зарядки, а ще захист від різноманітних позаштатних проявів електричної мережі. Більш детально далі.

Ключові характеристики CW-CHS039PD-BK

- Максимальна сила струму - 3.0A;
- Кількість USB/USB C - портів – 3;
- Габарити - 105x38x34 мм;
- Підтримка протоколів швидкої зарядки PD 2.0&3.0 PPS 65W, Xiaomi turbo charge 27W, Apple Fast Charge, Huawei SCP/FCP, Quick Charge 2.0/3.0/4.0+, Samsung SFC/AFC;
- Вихідна потужність - Single C1 або C2 - 65W;
- Single USB - 30W, C1+C2: 45W+20W, C1+USB: 45W+18W, C2+USB: 15W, C1+C2+USB: 45W+15W, Multiple connection: C1+USB або C1+C2 Multi fast charging, C2+USB або C1+C2+USB Standard charging;
- Інтелектуальна мікросхема USB Auto ID регулює напругу та силу струму, забезпечуючи швидку зарядку та високу сумісність з пристроями більшості брендів;
- Висока безпека використання – захист від перенапруги, перевантаження, короткого замикання, перегріву;
- Робота в мережах від 100 до 240 Вольт.

Комплект поставки та упаковка

Стосовно комплекту поставки, в цьому плані все досить просто. Всередині коробки користувача чекає виключно сам виріб - зарядний пристрій ColorWay GaN3 Pro Power Delivery (CW-CHS039PD-BK). Беручи до уваги той факт, що нічого складного в експлуатації тут немає, відсутність керівництва користувача особисто мені видається більш ніж логічною. Стосовно ж гарантійної документації, нею тут слугує чек, що засвідчує офіційність покупки. Гарантія класична – 12 місяців.

Поставляється виріб в невеликій картонній коробці з дизайном в стилістиці ColorWay – поєднанням чималої кількості елементів глянсового тиснення, невеликого блістерного вікна та чималої кількості інших "деталей", стиль оформлення яких нам знайомий з оглядів других виробів українського бренду. Зі ще цікавого – велика кількість різноманітної технічної інформації щодо можливостей та особливостей зарядного пристрою – варте уваги.

Використані в корпусі матеріали та враження щодо якості збірки

Корпус ColorWay GaN3 Pro Power Delivery (CW-CHS039PD-BK) – це поєднання двох шматків пластику. За термостійкі особливості останнього виробник не уточнює, але, як на мене, тут без цього не обійшлось, особливо зважаючи на те, про виріб якого характеру йде мова.

Нескладно помітити – основна частина корпусу виконана у формі паралелепіпеда. Він не є монолітним – ледь помітний шов на одному з ребер. Однак, в плані якості питань ніяких – виконання надійне.

Друга частина корпусу, також пластикова, на основній фіксується за допомогою спеціального клею. Щодо глянсового окантування навколо портів USB/USB C – ця частина корпусу – одне ціле з його основою.

Стосовно металу, його використання на зовнішній частині корпусу показано на ілюстраціях. Стосовно нутрощів, тут нічого сказати не можу, адже такі пристрої як дана модель – це виключно нерозбірний формат корпусу.

До питання про ергономіку

Тут коротко про головне. Один з торців примітний відповідною вилкою підключення до електромережі. Поряд з нею чимало різноманітних технічних даних щодо можливостей та особливостей моделі – рекомендую поглянути.

На протилежному торці порти USB/USB-C.

На одній з бічних панелей логотип бренду. Тут же поряд примітка потужністі - ключової особливості ColorWay GaN3 Pro Power Delivery (CW-CHS039PD-BK).

 

Мої враження від експлуатації

Тепер власне особистий досвід. Що заряджав? Два повербанки на 20000 мА/год кожен та смартфон, ємність акумулятора якого – 6000 мА/год. Підзарядка виконувалась одночасно.

Стосовно результату, маємо наступне. П’ять з невеликим "хвостиком" годин було витрачено на підзарядку зовнішніх акумуляторів. Залишок на початок заряду – 7% на одному і 9% на другому. Моделі однакові. Акумулятор смартфона зарядився за 1 годину 15 хвилин. Сам по собі нагрів зарядного я б схарактеризував як помірний.

Окремий пункт – наявність різноманітних захистів. Так, на автоматично рівні виробником задекларовано захист від зниженої напруги, перегріву, перевантаження та короткого замикання.

Збереженням акумулятора займається інтелектуальна система керування, яка в процесі роботи, підбирає необхідну напругу під конкретне обладнання.

Замість підсумків

Принаймні поки що, ColorWay GaN3 Pro Power Delivery доступна в одному кольоровому виконанні – чорному. Чи буде в білому? Можливо, але поки що офіційних даних про це немає.
Стосовно ж функціонала, особисто мені модель сподобалась – вона викликає цікавість можливостями дійсно швидкої зарядки та захистом від різноманітних позаштатних проявів електричної мережі. Користувачам, що цінять свій час однозначно варто подивитися CW-CHS039PD-BK в дії.

Вартість виробу на сайті бренду.

Модель надана пресслужбою ColorWay