24 марта 2024, 16:18

Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 (GP-SR002 Black) – твоя особиста скакалка з дисплеєм

Здавалося б – для чого в таких речах, як скакалка дисплей, додаток та Bluetooth!? Відповідь проста й одночасно цікава – все разом робить цей всім відомий гаджет "розумним", дозволяючи фіксувати ваші досягнення за окремий період

та робити на основі отриманих результатів, відповідні висновки. Наскільки вдалим можна вважати дане рішення ми подивимося на конкретному прикладі від українського бренда.

Комплект поставки та упаковка

Спершу про те, що всередині коробки GP-SR002 Black:

- скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 (GP-SR002 Black); дана модель постачається в розібраному вигляді, що обумовлюється необхідністю для користувача визначити самостійно та зафіксувати оптимальну для нього довжину металевого дроту з оболонкою із ПВХ на відповідних ручках. Одна ручка з невеликим LCD-дисплеєм;
- страхувальні ремінці;
- комплект фіксаторів дроту;
- кабель USB-micro-USB для підзарядки вбудованого акумулятора;
- необхідна документація, що складається з інструкції користувача та гарантії.

Постачається все перераховане в відносно компактній картонній коробці з дизайном в стилістиці виробника – впізнаним поєднанням відтінків, логотипами бренду, стилем та іншими цікавими "дрібничками". Крім того, на стінках чимала кількість різноманітної корисної інформації щодо можливостей та особливостей виробу. На ній раджу зосередити свою увагу, адже в підсумку маємо чималу кількість відповідей на різноманітні технічні питання. Деталізація нижче на ілюстраціях. Ви вивчайте, а ми поки йдемо далі.

Ключові характеристики Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2

- Габарити – 23х164 мм;
- Вага – 180 г;
- Дисплей LCD – 19.6х8.1 мм;
- Акумулятор – 60 мА/год;
- Максимальна кількість стрибків – 99999;
- Мінімум стрибків – 1;
- Мінімальний час – 1 секунда;
- Автовимкнення – 60 секунд.

Використовувані матеріали та мої враження щодо якості збірки

Легко помітити навіть при побіжному знайомстві - корпус ручок скакалки виготовлений із пластику. Маємо кілька окремих елементів, в одну конструкцію зафіксованих за допомогою спеціального термоклею. Відразу ж відзначу високу якість виконаних робіт в цьому напрямку – жодних претензій, навіть у форматі відвертих причіпок. Ще "на борту" невелика кількість металу – на корпусі виділяється кольором. Крім металевих обідків, з цього матеріалу, як пам'ятаємо, зроблено провід, поверх якого ПВХ. Кріплення та фіксатори дроту скакалки гумові, а страхувальні ремінці виконані з тканини. Мініатюрний дисплей на одній із ручок прикритий пластиковою підкладкою, яка, як показала практика, є досить стійкою до різноманітних впливів довкілля.

Довжина наявного тут кабелю – 3 метри, чого більш ніж достатньо чи не для будь-якого зросту та комплектації користувача. Надійність фіксаторів кабелю чудова, претензій бути не може, навіть у відвертих скептиків. Таким чином, в підсумку збірки матимемо скакалку відмінної якості без будь-яких знижок чи умовностей іншого плану.

Ключове за зовнішність

Як на мене, Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black – це "дорослий" девайс, що буде цікавий не лише підлітку, але й більш старшому користувачеві. Це формат, розрахований на всю сім’ю, або ж принаймні активних її членів. Вдалий підхід до дрібниць, обраний формат збірки та й самі матеріали – все це вам сподобається. Жодного натяку на бажання виробника зекономити.

До питання про ергономіку

Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black має подвійний датчик Холла, який відстежує оберти на 360 градусів.

Пластик, що прикриває екран, реалізований на одному рівні з поверхнею корпусу ручки. Матеріал, як я вже говорив вище, достатньо міцний – дисплей під ним надійно захищений.

Порт micro-USB, винесли на нижній торець однієї з ручок. Його вирішили не прикривати заслінкою, хоча особисто я, з урахуванням спортивного призначення гаджета, згаданий "захист" сюди таки додав би – ситуації, як відомо, бувають різні.

Додаток SkipJoy: особливості та можливості

В режимі так званого обмеженого функціонала ви можете не встановлювати додаток SkipJoy на ваш смартфон. На виході маємо відображення на екрані витраченого часу на вашу кількість стрибків.

Додаток SkipJoy, своєю чергою, дозволить вам повною мірою розкрити всі переваги Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 (GP-SR002 Black). Які саме? А ось давайте дивитися!

Особисто мені цей додаток сподобався наступними "речами". Перше – багато "фіксаторів" досягнень, в тому числі, на змаганнях, причому навіть колективних та багато ін. Друге - можливість освоїти функціонал на інтуїтивному рівні - додаток "побудовано" максимально просто і зрозуміло. Третє – внесено частку азарту. Перед нами не просто фіксатор ваших досягнень, воно ще й стимулює до того, щоб ставити, скажімо так, планки для більш вищих цілей. Коли Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black тільки-но приїхала до нас на огляд, я був спантеличений питанням, а чи варта ця програма, та й загалом продукт уваги користувача. Що ж, зацікавити тут справді є чим. Однак, попри те, що я вже перерахував тут чимало особливостей і самої скакалки, і програми SkipJoy, навіть тепер у цьому плані крапку ще ставити рано. Чому? Відповідь далі.

Враження від експлуатації

Функціонал програми – чотири пункти меню: "Мій, "Динамічний", а також "Дані" та "Дім".

Перший дозволяє виконати підключення скакалки до смартфона, керувати обліковим записом, а також працювати з різними системними налаштуваннями. Зі ще цікавого - можливість підключення до Fitbit з наступною автоматичною синхронізацією даних скакалки з "розумною" наручною технікою цього бренду.

Другий розділ меню – дозволяє отримувати нагороди за випробування. Тут же представлено таблицю лідерів на поточний час.

Пункт "Дані" - це свого роду реєстратор ваших досягнень за певний час, а останній - різні вправи, інформація щодо спалених калорій та багато ін.

Тепер кілька тез щодо функціонала кнопки на скакалці:

- скидання пристрою – натискання та утримання кнопки протягом 8 секунд;
- короткочасне натискання - виведення пристрою зі сплячки;
- скидання даних – подвійне натискання,
- перемикання режимів – натискання та утримання кнопки. Процедура виконується протягом двох секунд.

Замість підсумків

В підсумку хочу сказати лиш одне. Вже сама наявність такої скакалки стимулює займатися спортом. Я тестував її біля місяця, і повірте кожне заняття – це по-своєму цікаво, не говорячи вже за користь виконання відповідних вправ. То ж, активним користувачам на замітку, як собі у власність, так і на подарунок друзям чи рідні.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт наданий пресслужбою бренду Gelius