24 мая 2024, 9:42

NEOR 8L GR - твоя перша офісна термосумка

А також студентська, шкільна … насправді, коло потенційних користувачів даної моделі абсолютно не обмежене лиш перерахованими категоріями, адже мова про цікавого "посередника", головними особливостями котрого варто вважати саме

зручність та акуратність. Поряд з тим модель досить містка та володіє якісною фурнітурою. Цікаво? Тоді вперед за подробицями.

Замість вступу

Особисто я впевнений, що не перебільшу, якщо скажу наступне: "В українського бренда NEOR дійсно один з найбільших асортиментів термосумок". Всі вони на різний стиль, мотив, об’єм і так далі. Словом, сегмент побудовано саме так, щоб у користувачів був вибір. У тому випадку, якщо ви шукаєте собі, або ж на подарунок термосумку вам слід перейти за посиланням вище. Що стосується мене, то я купив кілька – дружині для офісу – модель NEOR 8L GR, своїй доньці в школу – модель NEOR S6L PK, а ще сімейну - NEOR 33L та NEOR 5L BL для нашої бабусі. Аргумент на користь – один – попереду літо, а значить такі аксесуари та й ще за досить приємною ціною зайвими вже точно не будуть. На офіційному сайті всі перелічені моделі ще є в наявності, а тому маєте з чого обрати. Ну, а я поки піду далі й розповім вам про свої враження від NEOR 8L GR. До речі, остання зі згаданих моделей доступна також в червоному кольорі. Це якщо сірий варіант з яких причин не ваш!

Використані в корпусі матеріали

Для початку поглянемо на використані в NEOR 8L GR матеріали. Тут приємні дві "речі": мова про високоміцний поліестер 600D та нетоксичну підкладку PEVA. За своїм характером та особливостями це й же матеріал використаний виробником і у старшій моделі NEOR 33L, що приємно за замовченням, адже перед нами приклад, що доводить відсутність будь-якої економії в цьому плані. До речі, різну вартість, як аргумент тут також не використовують, що, звісно ж, приємно.

Крім згаданого, ще "на борту" фурнітура SBS, невелика кількість нейлонової стропи, пластикова защібка плюс сітка. З останнього "на борту" дві кишені – збоку та всередині. До їх призначення ще повернемося. Не перемикайтесь!

 

 

Особисті враження щодо якості збірки

Цей розділ хотілося б почати з деяких вражень від підкладки PEVA. В поєднанні з пінопластовою ізоляцією PE маємо надійний тандем, який забезпечить тривале утримання прохолоди всередині сумки. Крім того, перед нами ще ну дуже гарне потовщення стінок і, відповідно, додатковий захист для продуктів всередині. Ну і третє, на що також хочеться звернути уваги – ефект пам’яті, який забезпечується згаданим "дуетом". Останній як додатковий плюс, який вам особливо сподобається під час пакування 8L GR. Поряд з тим, також цікава особливість – можливість компактно скласти її для зберігання. Це все "дрібниці", які безпосередньо впливають на комфорт користування, а тому варті вашої уваги.

Стосовно стіжок, тут маємо компроміс. Основні йдуть всередину, і це легко помітити, навіть при побіжному огляді. Не помітним також не лишиться наявність тут характерного рішення з підсиленням прошиття на стиках ключових частин сумки.

Основна блискавка з подвійною застібкою також прошита всередину. Блискавка збоку на одній застібці має вже зовнішнє прошиття. Також зовні прошита ручка для транспортування та деякі інші, скажімо так, "дрібниці". А ось кишені з сітки, до речі, прошиті всередину, що особисто я оцінив.

Стосовно якості пошиття, тут виробникові додатковий плюс в карму; ще один – за обрані матеріали. В кінцевому підсумку маємо гідну уваги якість, навіть в очах особливо

прискіпливого користувача.

Вага – 110 г;
Габарити - 21х9х20 см.

Ключове за дизайн

NEOR 8L GR – це приклад акуратності, певною мірою витонченості та стилю. Вона чудово доповнить ваш "робочий" рюкзак чи сумку "на кожен день", не менш гарно буде пасувати до образу офісного співробітника, шкільного або ж студентського стилю. Словом, маємо гарний формат для широкого кола користувачів, причому без додаткових умовностей типу діяльність, стать та спосіб життя.

Ергономіка

NEOR 8L GR дозволить вмістити в собі обід + 1-2 перекуси. Погодьтесь – це ну дуже таки непогано, в тому числі якщо мова про 1-денне відрядження. Як-то кажуть, маємо все з собою. Карман з сітки – це для різних дрібничок, типу пластикових виделок/ложок, серветок і так далі. Ще один такий же на бічній стінці – під пляшку з водою, невелику парасольку чи щось інше з аналогічними габаритами. Втім, стосовно останньої особисто мені подобалось там "катати" саме пляшку. Зручно!

 

Фурнітура

NEOR 8L GR отримала непогану за своєю якістю фурнітуру SBS. Варто відзначити, що NEOR вже далеко не вперше використовує дану фурнітуру у своїх сумках, і у мене було чимало часу впевнитися в її якості. За підсумками ніяких нарікань, навіть без знижок чи умовностей іншого плану.

Формати транспортування

Для транспортування NEOR 8L GR виробником передбачена ручка на защіпці. Ручка має потовщення і це додаткова зручність для руки користувача. Навіщо тут защіпка!? Все просто – маємо можливість зафіксувати сумку за будь-яку доступну для користувача петлю. Звісно ж за необхідності.

Висновки та підсумки

В кінцевому підсумку перед нами гарний вибір термосумки в очах сучасного користувача. На стороні моделі достатня місткість, гарний формат, якісне пошиття, фурнітура, що не підведе, а також доступна, навіть для студента вартість. Чудовий вибір для власного користування або ж на подарунок.

Вартість виробу на сайті бренду.