18 июня 2024, 12:25

Colorway CW-CHE34PDW – 3,2 кВт мережевий фільтр з портами USB до 65 Вт

Цікавий погляд українського бренду Colorway на те, яким має бути сучасний мережевий фільтр для користувача більшою мірою, мобільних пристроїв. Про те, чому я раджу дану новинку, навіть не дивлячись на досить високу вартість моделі, піде мова далі.

Технічні характеристики та особливості

• Кількість мережевих розеток – 3;
• Кількість USB-виходів – 4;
• Номінальний струм -13A;
• Номінальна напруга - 250V;
• Габарити - 156x103x43мм;
• USB-виходи - Type-C (DC 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓3.25A, 65W Max, PPS 3.3-11V⎓5A/3.3-21V⎓3.25A, 65 USB A (DC 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A,/20V⎓3A 60W Max);
• Вихідна потужність USB - Single USB-C 65W, Single USB-A 60W, USB-C1+A1 45W+18W, USB-C1+A2 45W+18W, USB-C2+A1 15W+12W, USB-C2+A2 15W+ 12W, USB-C1+C2 45W+20W, USB-A1+A2 12.5W+12.5W, USB-C1+A1+A2 45W+18W, USB-C2+A1+A2 25W, USB-C1+C2+A1+ A2 45W+18W;
• Протоколи заряджання USB - AUTO-ID chip (PD3.0 65W, PPS, APPLE FAST CHARGE (Iphone 8 and newer), SAMSUNG AFC, QC2.0/QC3.0/QC4.0+, HUAWEI FCP, HUAWEI SCP, VOOC, XIAOMI 27W TURBO CHARGING).

Комплект поставки та упаковка

- мережевий фільтр Colorway CW-CHE34PDW;
- коротка інструкція користувача.

Все перераховане постачається в компактній картонній коробці з дизайном в стилістиці виробника – знайоме поєднання відтінків, чимала кількість елементів глянсового тиснення та ін. цікаві "речі". Крім того, на стінках багато різноманітної технічної інформації стосовно можливостей та особливостей виробу, а тому не буде зайвим виділити деякий час на вивчення цих даних.

Використані в корпусі матеріали та мої враження щодо якості збірки

В корпусі Colorway CW-CHE34PDW використано жароміцний пластик, що витримує температуру до 750°C. Що це значить на практиці? Все просто – навіть при такій температурі згаданий матеріал не буде горіти; максимум – плавлення, але ніяк не більше.

Те, що корпус тут розбірний, вам також сподобається, адже у випадку необхідності ремонту це суттєво спрощує доступ до нутрощів.

Контакти – це вже фосфорна бронза.

Стосовно наявного тут кабелю. Перше – він 2-метровий, чого більше ніж достатньо для підключення чи не будь-якого плану. Використана ізоляція – полімер. Серцевина – мідь. До якості як першого, так і другого особисто в мене питань не виникло.

Ну, і, нарешті, окантування наявних тут портів USB/USB Type-C – метал.

Стосовно якості збірки, в цьому плані жодних претензій. Хай вас не вводить в оману розбірний формат корпусу – класична фіксація половинок на гвинтах виконана якісно, шви майже не помітні, зазорів чи щобільше – люфт ви тут не зустрінете. Ну і, крім того, виробник надає на цей свій виріб 3-річну гарантію, а це вагоме підтвердження того, що в компанії впевнені в його якості та надійності, як би пафосно це не прозвучало.

Ключове за ергономіку

На панелі зверху вже згадані раніше розетки в кількості 3 шт. Поряд - кнопка увімкнення живлення, логотип бренда та згадані раніше порти USB/USB Type-C. Приємний бонус – наявність на розетках захисних шторок від дітей.

По периметру тильної сторони отвори під згадані раніше гвинти. Крім них, ще на панелі маємо маркування, а поряд розміщені, на мій погляд, змістовні дані щодо наявних портів USB. Особисто я б хотів би побачити позаду ще петлі кріплення фільтра на стінку чи іншу вертикальну поверхню, але виробник вирішив інакше. Але це скоріше нюанс, аніж мінус.

За облаштування кабелю підключення фільтра дивимося далі на ілюстраціях.

Тестування портів USB Type-C

Маючи відповідний тестер для порту Type-C, я вирішив подивитися на практиці можливості даних портів у CW-CHE34PDW. З отриманими результатами знайомимося далі.

Враження від експлуатації

Що стосується навантажень на порти. На жаль, я не мав змоги протестувати USB. Стосовно ж USB Type-C, отримані розрахунки справедливі при одиночному підключенні. Якщо ж ми говоримо про два і більше, тут вже відбувається розділення потужності. Як саме? За допомогою інтелектуальної технології USB Auto ID, яка відповідає за необхідне "розділення".
Щодо функціонування. Якщо ви підключили один споживач, відновлення заряду буде досить швидким, навіть, якщо мова про повербанк на 20 000 мА/год. В цифрах маємо в районі 6 годин при "старті" з 20%. Якщо ж мова про підзарядку, скажімо, згаданого повербанка та смартфона з акумулятором на 5000 мА/год, як було у мене, тоді зарядка повербанка збільшиться на 1-1,2 год.

Тест з максимальним навантаженням – 4 підключення по USB та 3 безпосередньо до розеток, щоб оцінити можливий нагрів. За підсумками жодних зауважень в цьому плані особисто у мене не було.

Короткі висновки та підсумки

В підсумку маємо потужне рішення для організації робочого куточку в офісі чи вдома з можливістю підключення трьох навіть дуже потужних (до 3,2 кВт) побутових споживачів та живлення чотирьох мобільних пристроїв через порти USB/USB Type-С. Термостійкий корпус, різноманітні технології захисту системи захисту та розподілення потужності + дизайн, що доповнить стиль чи не будь-якого офісного приміщення або ж домашньої кімнати та 3-річна гарантія виробника роблять даний виріб цікавою пропозицію для купівлі.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою бренда Colorway

Фото - Colorway.com