18 июня 2024, 13:30

ColorWay Powerful (CW-PB600LPA5BK-PDD) – 65Вт повербанк на 60000 мА/год

Моє знайомство з флагманським повербанком від ColorWay, що поєднує в собі вражаючу ємність, загальну потужність портів, ліхтарик, роботу в режимі наднизького енергоспоживання та ін. Чи варто рекомендувати виріб!?

Ключові характеристики та функціональні особливості

• Акумуляторна батарея - Li Polymer 60000 mAh/3.7V/222Wh;
• Вхід - Type-C in/out: 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓3A;
• Вихід:

a) USB 1: 4.5V⎓5A/5V⎓4.5A/9V⎓2A/12V⎓1.5A,
b) USB 2 5V⎓3A/9V⎓2A/12V⎓1.5A,
c) USB 3/4: 5V⎓2,8A,
d) Type-C in/out: 5V⎓3A/9V⎓3A/ 12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓3.25A., PD3.0 PPS 65W;

• Максимальна вихідна потужність: Type-C+USB1 65W+22.5W, Type-C+USB2 65W+18W, Type-C+USB1+USB2+USB3+USB4 28W Max;
• Додаткові функції: вбудований світлодіодний ліхтарик на 2 світлодіоди, режим заряджання пристроїв з наднизьким струмом;
• Розмір - 178x85x66 мм;
• Вага – 1,35 кг.

Комплектація та упаковка

- повербанк ColorWay Powerful;
- кабель USB/USB Type-C;
- документація.

Все перераховане користувач отримає в картонній коробці середніх розмірів, виконаній в стилістиці виробника – знайоме поєднання відтінків, чимала кількість елементів глянсового тиснення та ін. деталі, які ми вже з вами зустрічали. Словом, хто б що не говорив, але в ColorWay вміють зробити гарно і навіть по-своєму унікально.

Крім вартого уваги дизайну, на стінках упаковки чимала кількість різноманітних даних, що стосуються особливостей моделі. Є також інформація стосовно виробника. Особисто від себе раджу звернути увагу, адже отримаєте чимало відповідей стосовно функціональних особливостей виробу.

Використані в корпусі матеріали та мої враження щодо якості збірки

Тут почнемо з того, які матеріали "на борту" Powerful. Мова, головним чином, за полікарбонат та пластик ABS. Якщо коротко, користувачеві за них варто розуміти наступне. Обидва ці матеріали надзвичайно стійки до незначних та навіть середніх впливів довкілля (в тому числі падіння з незначної висоти), а крім того, не є токсичними для користувача.

Крім згаданого, ще маємо невелику кількість штучної шкіри – з неї тут виготовили ручку. За допомогою останньої зручніше на надійніше транспортувати модель.

Метал на зовнішній частині корпусу (всередину зі зрозумілих причин, я не заглядав) присутній лиш у форматі окантовок портів USB/USB Type-C та кріплення згаданої вище шкіряної ручки.

Що стосується якості збірки корпусу, в цьому плані ColorWay вже традиційно отримує вищий бал, адже навіть у форматі відвертих причепок, сказати, що десь виробник щось "пропустив" у вас не вийде. Чудове припасування деталей, якісні самі по собі матеріали … Словом, особисто я кінцевим результатом лишився задоволений.

Підтримувані протоколи та захисти

Стосовно підтримуваних протоколів швидкої зарядки тут, як бачимо, враховані чи не всі, як мінімум, з числа найбільш популярних. Далі, власне, конкретика: QC2.0, QC3.0, QC4.0, PD3.0, DCP, AFC, FCP, SCP, VOOC/DASH/WARP, MTK-PE+2.0.

Якщо ми говоримо за захист даної моделі повербанку, то маємо на увазі захист від перегріву, перезарядки, а також глибокого розряду, навантаження та короткого замикання. Все перераховане реалізовано і працює на автоматичному рівні – ніякої додаткової участі з боку користувача не потрібно.

Робота Powerful в режимі ліхтарика

CW-PB600LPA5BK-PDD укомплектовано подвійним діодним ліхтариком – обидва діоди працюють одночасно. Офіційно, одного 100% запасу повербанка вистачить на 100 годин безперервної роботи ліхтарика, що, скажімо так, ну дуже і дуже непоганий результат – ще одна причина купити саме цю модель, адже попереду нам прогнозують досить складний осінньо-зимовий період. Втім, і на тривалі поїздки з перебуванням далеко від електричних розеток дана модель також буде вдалим вибором.

Особисті враження від ліхтарика! Світла достатньо для кімнати 10-15 метрів квадратних. Так, не читати, але зорієнтуватися в просторі, зрозуміти що де лежить та "знайти" відповідну річ у вас вийде без будь-яких умовностей. За період тестувань мав змогу перевірити особисто і далеко не один раз.

Дисплей та робота в режимі наднизького енергоспоживання

Спочатку про друге. Робота повербанка в режимі наднизького енергоспоживання дозволяє використовувати останній для живлення або ж підзарядки акумуляторів таких "споживачів", як смартгодинник, ліхтарики, ті ж гірлянди та ін. Перемикання відбувається шляхом подвійного натиснення на наявну тут кнопку.

Щодо функціональних можливостей реалізованого "на борту" екрану, маємо відображення поточного заряду або ж роботу у згаданому вже режимі наднизького енергоспоживання. Що ж, як на мене, все це напрочуд зручно.

Короткі висновки та підсумки

Чи здатен ColorWay Powerful 60000 мАг (CW-PB600LPA5BK-PDD) заживити ноутбук!? Так, здатен; мав змогу спробувати на двох моделях Lenovo та одному ультрабуку від ASUS – жодних зауважень.

Інше також важливе тестування – живлення роутера та "онушки", що знову ж таки в умовах наших реалій має місце бути. За підсумками на одному 100% заряді система пропрацювала понад дві доби, а це також гарний результат.

Понад 10 разів я зміг перезарядити свій смартфон з акумулятором на 5000 мА/год, частенько заряджав TWS-навушники та чималу кількість інших споживачів.
За підсумками маємо чудову сімейну модель повербанка з гарною потужністю, вражаюче високою ємністю, максимальним захистом під час підключення до електромережі та рядом інших не менш цікавих особливостей.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою ColorWay

Фото -
ColorWay.com