9 июля 2024, 15:41

Термосумка NEOR 10L - для пікніків на двох

Літо – час пікніків і з цим ніхто сперечатися не стане. І якщо у вас немає авто, чи ж ви не хочете ним їхати на пікнік, а зберегти продукти в належному стані до місця призначення потрібно, в нагоді тут якнайкраще стане саме термосумка.

Проте, чому я раджу звернути увагу на дану модель українського бренда, ми поглянемо далі в огляді.

Замість вступу

Наше знайомство з українським брендом NEOR почалося саме з термосумок, хоча в продуктовому портфелі є чимало інших, також напрочуд цікавих рішень. Про деякі ми поговоримо в окремих оглядах згодом.

Стосовно ж сумок, наразі це шість моделей в різноманітних формфакторах, кольорових поєднаннях та стилях виконання. Не так давно я досить детально розповідав вам за модель NEOR 8L GR. За решту поки що деталізуємо на фото нижче.

Ну, а тепер щодо NEOR 10L. Маємо справу з компактнішою версією моделі 33L – на цей час ТОПовим рішенням. Якщо остання зі згаданих – це сімейний варіант, що розрахований на транспортування дійсно великої кількості продуктів, то 10L – версія на двох. Ну максимум, на двох дорослих та дитини. Все! І якщо це саме ваш об’єм, тоді час подробиць: використані матеріали, враження щодо якості пошиття та багато ін., включаючи, звісно ж, фурнітуру та формати транспортування. Що ж, давайте шукати відповіді.

Ключові технічні характеристики

• матеріали – 600D поліестер + 5 мм катон + мембрана PEVA;
• твердість конструкції – помірна;
• конструкція плечового ременя – знімний плечовий ремінець;
• розміри – 26х18х22,5 см;
• довжина ремінця – 35 см;
• особливості – водостійка.

NEOR 10L – якість використаних матеріалів

Отже, що по матеріалах. Передусім маємо поліестер 600D – надзвичайно міцна тканина, а відповідно виріб з неї буде довговічнішим. Це перший плюс! Другий - за щільність, низьку електропровідність та підвищену стійкість до впливів на нього довкілля. До речі, відразу ж додам – кілька разів попадали з NEOR 10L під дощ – результати в цьому плані чудові – ні краплини всередині. Звичайно ж, якщо ви не забули її попередньо закрити. З захистом від пилу/піску проблем також ніяких.

Далі йде нетоксична підкладка PEVA. Вона всередині сумки. Чим важлива? Все просто – дозволяє зберігати тепло або ж холод – залежить від поставленої вами цілі. Крім того, важливою особливістю PEVA є легкість в митті. Ситуації, як відомо, бувають різні й особисто для мене ну дуже важливо те, щоб санітарне обслуговування не потребувало спеціальних умов чи засобів.

Доповнені ці матеріали пінопластовою ізоляцією PE. Завдяки останній, стінки та дно мають додатковий захист.

Наплічний ремінь та ручка для перенесення сумки – нейлонова стропа. Карабіни – пластик, фурнітура – SBS.

Враження від пошиття

Помітно потовщені стінки та дно на корні прибирають саму думку про те, що перед нами дешево зроблений продукт - в цьому плані навіть натяку на те, щоб назвати виріб "авоська".
Друге – потовщені стінки надали сумці можливості тримати форму навіть за мінімальної кількості продуктів чи ж без них взагалі. Поряд з тим, користувачеві не буде складністю скласти сумку; в цьому плані вона займає мінімум місця і зберігання її не є обтяжливим.

Стосовно ж якості пошиття, я був приємно здивований, адже по-хорошому кажучи цінник дозволяє маленькі компроміси з пошиттям чи матеріалами. Але ні – висока якість матеріалів, чудовий підхід до пошиття та компонування – словом, якісно, надійно і навіть по-своєму стильно.

Фурнітура

Подібно моделі NEOR 8L GR, в NEOR 10L також використана фурнітура SBS. Перед нами більш доступний за ціною аналог провідних європейських та японських пропозицій.
Я користувався NEOR 10L біля місяця, а до того рівно стільки ж моделлю 8L GR. Звичайно ж, цього досвіду недостатньо щоб поставити остаточну крапку в питанні якості, проте за зазначений період жодних негативних вражень. Додам лиш – використання відбувалось в щоденному форматі.

 

 

Транспортування – характеристика форматів

NEOR 10L можна переносити в руках, або ж на плечі – відповідні ручка та ремінь в наявності. Якість і першого, і другого без претензій з мого боку, як досить прискіпливого користувача.

Стосовно зручності, суб’єктивно я додав би м’яку підкладку під ремінь на плече – якщо несеш сумку повну банок пива, вага відчувається. Але зауваження не є критичним, скоріше трохи навіть у форматі жарту, бо ж на пікнік ми беремо далеко не лише напої, чи не так?

Короткі підсумки та висновки

NEOR 10L забезпечує до 9 годин прохолодної атмосфери всередині сумки за двох умов:

- ми вкладаємо в неї продукти в охолодженому стані;
- зверху кладемо пакетик льоду чи ж холодоагент.

Все, ніяких більше умов. Чудовий, по-своєму ергономічний дизайн, гарна якість пошиття та вартісні матеріали плюс цінник, що є доступним абсолютно для всіх – залог того, щоб бути поміченим на фоні чималої кількості конкурентів. І так, якщо вас цікавить – NEOR 10L – це одна з небагатьох термосумок, яку б особисто я б хотів мати у власному користуванні.

Рекомендована роздрібна вартість – 653 гривні

Продукт надано пресслужбою NEOR