31 августа 2024, 22:16

ColorWay TWS-3 Earbuds (CW-TWS3BK) – новий погляд на дизайн та звук, що вартий уваги

Цікавими особливостями даної моделі варто вважати кардинально новий дизайн як самого кейса, так і безпосередньо навушників. Крім того, виробник пропонує тут інтуїтивне керування, захист корпусу, гарну автономність та ряд інших,

не менш цікавих особливостей. Про всіх них і піде мова далі.

Комплектація та упаковка

- TWS-навушники ColorWay TWS-3 Earbuds (CW-TWS3BK);
- дві додаткові пари амбушур різного розміру;

- кабель USB Type-C для підзарядки;
- документація.

Все перераховане постачається в невеликій картонній коробці модульного типу – безпосередньо сам короб та кришка аналогічної форми. На стінках чимала кількість різноманітних даних, включаючи докладний перелік специфікацій + паспорт виробу кількома мовами – варто переглянути ще до розпакування.

Технічні характеристики та особливості

  • Підключення – Bluetooth 5.3;
  • Частотний діапазон – 20Hz-20kHz;
  • Тип динаміка – Φ 10mm@32ohm;

  • Радіус дії – 10;
  • Ємність батареї навушників – x2 – 3.7V/35мА/год;
  • Ємність батареї кейса – 400 мА/год;
  • Час відтворення музики/час розмови – 4/3.5 години;
  • Зарядка – Type-C 5V/400mA;
  • Час заряджання навушників/кейса – 1 година;
  • Bluetooth про файли – a2dp/avctp/avdtp/avrcp/hfp/spp/smp/att/gap/gatt/rfcomm/sdp/l2cap.

Використані в корпусі матеріали

Ну ОК!, що там в корпусах. Передусім, маємо справу з пластиком. Не буде складністю помітити, що він тут кількашаровий з гарним поєднанням матових та глянсових деталей. За підсумками таке рішення "створює" цікаву композицію, яку своєю чергою, дуже вдало доповнюють дзеркальні вставки.

Крім пластику, ще маємо справу з деякою кількістю металу. Останній тут хоча і не "грає особливої погоди", однак загалом гарно доповнює дизайн та і як підсилення елементів конструкції також "річ" корисна. Метал в нашому випадку – це контактні майданчики навушників та кейса, окантування порту USB Type-C, заслінки динаміків та ін.

Амбушури виконані з якісного силікону, а ізоляція згаданого тут кабелю підзарядки – полімер.

Якість збірки та захист корпусу

Щодо якості збірки корпусу, особисто у мене зауважень рівно нуль - підхід в цьому плані просто таки ідеальний, як щодо обраних деталей, так і рівня припасування їх між собою.

Окремий плюс в бік даної моделі – захист корпусу за стандартом IPx4, тобто від водяних бризок та навіть дощу. На практиці це означає можливість не переривати прослухування музики під час тренування в умовах впливу даної стихії. До речі, захист корпусу лише за навушниками, тоді як корпус кейсу подібного захисту не отримав. Звідси вам висновок-натяк – ховати у випадку потрапляння під дощ навушники до кейсу не варто.

Ключове за дизайн

Хто б що не говорив, але дизайнери ColorWay TWS-3 Earbuds (CW-TWS3BK) підійшли до цієї задачі ну дуже круто. В кінцевому підсумку маємо яскравий приклад того, що навіть достатньо бюджетні TWS-навушники можна зробити ну дуже круто. І навіть якщо ваш стиль не передбачає ніяких аксесуарів з дзеркальними елементами на CW-TWS3BK і тоді варто звернути увагу – адже це ново, цікаво і дуже неординарно.

Ергономіка керування

Тут поговоримо окремо за керування програванням та під час розмов.

Отже, щодо першого. Вам неодмінно сподобається те, що CW-TWS3BK можна користуватися як парою, так і тільки одним навушником. Для даного цінового рівня – це, скажімо так, досить непоганий "бонус". Так, в цьому випадку є умовності щодо керування – воно дещо обмежене, але це той компроміс, на який ви точно підете.

Стосовно відтворення аудіо чи ж встановлення програвання на паузу – керується торканням лівого або правого навушника відповідно.

Перехід між треками на попередній або ж наступний - відповідно подвійний дотик сенсорного майданчика лівого або правого навушника.

Регулювання гучності – потрійний дотик лівого – зменшення, або ж правого – збільшення навушника.

Нарешті, щодо виклику голосового помічника – це робиться шляхом натиснення та 3-секундного утримання будь-якого з навушників.

Кілька слів стосовно використання CW-TWS3BK під час телефонних розмов. Так, щоб відповісти на дзвінок або ж завершити розмову, потрібно доторкнутися до будь-якого з навушників під час відповідної дії. А для того, щоб відхили вхідний дзвінок - натиснути та утримувати будь-який з навушників протягом трьох секунд. Погодьтесь – це ну дуже простий алгоритм.

Посадка у вухах

В цьому плані зауважень не буде, в тому числі у відвертих скептиків. Маємо так званий формат "вставив та забув" - це коли навушники не потрібно час від часу поправляти у вухах. Ба більше – навіть під час бігу ви їх не "загубите". Ще круто те, що вони майже не відчуваються у вухах. Словом – це те, що неодмінно сподобається, причому, повторюсь, в тому числі відвертим скептикам.

Можливості автономної роботи

Далі наші враження від автономної роботи. Передусім, варто відзначити офіційні дані – до 4 годин включно – робота в режимі відтворення МР3. Трохи меншою буде автономність на розмови – до 3,5 годин.

Далі щодо практики. На гучності 80% мені вдалось отримати аналогічні результати, що були заявлені виробником вище. Кількість можливих перезарядів від кейса легко порахувати, поглянувши на відповідні дані в таблиці характеристик вище.

Підзарядка акумулятора кейса та навушників займає трохи більше, ніж годину часу.

Мої враження щодо якості звуку

Відчутні переваги тут – це чіткість звуку, гарна деталізація та насиченість; "речі", що особисто мені ну дуже сподобались. Прямої залежності якості звуку від треку я не помітив, що також надзвичайно добре.

Підключення до джерела звуку через Bluetooth 5.3, а тому ніяких розривів і тому подібних "речей" - доріжка чітка та якісна.

Замість висновків

Без сумніву, ColorWay TWS-3 Earbuds (CW-TWS3BK) варта уваги модель TWS-навушників в очах економного користувача, однак поряд з тим не готового до компромісів стосовно якості звуку. Не менш цікавим даний вибір буде у форматі першого гаджета такого класу, в якості подарунка собі або ж навіть дитині, причому останню він зацікавить не лише вартим уваги звуком, але й в тому числі вишуканим дизайном.

Вартість моделі на сайті бренду.

Продукт надано пресслужбою ColorWay.