2 сентября 2024, 10:17

ColorWay CW-CHE64PDW - 2,5 кВт мережевий фільтр з USB-портами до 36Вт

Для ColorWay чи не кожен мережевий фільтр – окремий витвір мистецтва, в якому більш ніж вдало поєднується дизайн виробу та його функціональність. Наскільки ж цікавою можна назвати CW-CHE64PDW та чому за неї варто віддати 1049 гривень?

Упаковка

Стосовно коробки під ColorWay CW-CHE64PDW, маємо ну дуже вдалий приклад в поліграфії відповідного напрямку; гарне поєднання знайомих нам відтінків, величезну кількість елементів глянсового тиснення та ряд ін., також вартих уваги "речей". Кінцевий продукт сподобається абсолютно всім, включаючи відвертих скептиків, адже доводить - для виробника важливо абсолютно все, без винятків та умовностей.

Та крім дійсно яскравого дизайну, упаковка цікава ще й різноманітністю даних, винесених на її стінки. Останні – це змістовна довідка щодо можливостей та особливостей виробу, а ще використаних матеріалів в корпусі, підтримуваних технологій, потужності наявних тут портів USB та ін. Незалежно від того, яка участь чекає коробку після розпакування виробу, особисто я раджу витратити деякий час на вивчення даних з її стінок, адже величезна частина відповідей на запитання технічного плану винесена саме сюди. Та про це ми поговоримо вже у окремому розділі.

Інформація зі стінок коробки

На передній стінці особисто мені, перш за все, сподобалась деталізована ілюстрація виробу – досить легко розгледіти майже все – від, на перший погляд, малопомітних вигинів на панелі спереду до розеток, портів USB / USB Type-C та ін. Крім фото, поряд "підказка" за довжину кабелю та ще одна – потужність приладу. Далі дані стосовно підтримуваних технологій швидкої зарядки згаданих вище портів, примітка гарантії та інформація стосовно використаних в корпусі фільтра та кабелю матеріалів.

Позаду - схема типового використання фільтра, а також перелік особливостей моделі кількома мовами.

Бічна панель справа примітна табличкою специфікацій та іншими корисними даними.

Нарешті, на лівій стінці маємо дані щодо бренду, маркування на багато ін.

Комплект поставки

Ознайомившись з упаковкою та даними з її стінок, поглянемо тепер на комплект поставки моделі.

Всередині коробки класичний формат – безпосередньо сам виріб – мережевий фільтр ColorWay CW-CHE64PDW + коротке керівництво користувача з переліком ключових параметрів та одиниць вимірювання.

Технічні характеристики та функціональні особливості

  • Вихідні порти USB - USB Type-C (PD), 3xUSB-A (QC3.0);
  • Кількість мережевих розеток – шість;
  • Довжина кабелю – 2 метри;
  • Номінальний струм - 10A;
  • Номінальна напруга - 250V;
  • Габарити - 220х109x40 мм;
  • Параметри виходів USB: PD: 5V⎓3A/9V⎓2.22A/12V⎓1.67A 20W. Max QC3.0: 5V⎓3A/9V⎓2A/12V⎓1.5A 18W Max. 38W Total Max;
  • Підтримувані протоколи та технології зарядки від USB: QC2.0, QC3.0, QC4.0, PD3.0, DCP, AFC, FCP, SCP, VOOC/DASH/WARP, MTK-PE+2.0;
  • Вихідна потужність USB - Single USB-C 20W, Single USB-A1/A2/A3 18W, USB-C1+A1+A2+A3 38W.

Використані в корпусі матеріали

В корпусі ColorWay CW-CHE64PDW круті дві "речі". Перша – використаний пластик. Крім того, що він ну дуже гарний зовні, цей матеріал володіє чудовою термостійкістю, витримуючи температуру до 850 градусів Цельсія. Що це значить? На практиці, у випадку позаштатної ситуації з виробом (якої, сподіваюсь, ніколи не настане), найбільш катастрофічний максимум що станеться з корпусом – це його плавлення, але аж ніяк не горіння.

Друга перевага – розбірний формат; відповідні шапочки гвинтів на панелі позаду. Тут ми маємо величезний плюс з точки зору ремонтопридатності будь-якого виробу, і не відзначити це не можна. Втім, наша увага в бік ремонтопридатності – це взагалі не натяк на можливі проблеми з даною моделлю і, до речі, 3-річна гарантія виробника це також доводить.

Контакти розеток виготовлені з бронзи. Остання - досить еластична та зносостійка.

Кабель в якісній полімерній ізоляції – до розмови про неї ще повернемося в наступному розділі.

Кабель

Тепер власне, про те, що декларувалось в кінці попереднього розділу. Кабель CW-CHE64PDW отримав дійсно надкруту ізоляцію, зроблену з полімеру. Всередині маємо багатожильний мідний кабель, що також дуже добре. За запобіжники на стиках, звісно ж, не забули.

Відверто сподобався ефект пам’яті. Він тут на рівні середнього, а значить відповідна укладка буде комфортною.

Мої враження щодо якості збірки

По збірці зауважень жодних, причому, як до використаних тут матеріалів, так і рівня припасування деталей між собою. По всім цим пунктам виключно вищий бал і ніяк інакше.

Дизайн

Не знаю, як кому, але особисто мені подобаються мережеві фільтри ColorWay; це грамотна інвестиція в безпеку та зручність, що не здорожчає з часом. Та крім всього зазначеного, маємо ще й напрочуд гарний елемент декору – вдале доповнення стилю чи не будь-якого робочого куточка, як в офісі, так і у вас вдома. І будьте впевнені – це доповнення вам 100% сподобається, адже саме фільтри ColorWay вже давно задають тренди в цій категорії пристроїв і дана модель це доводить.

Ергономіка – ключові пункти

Тут все просто. На панелі зверху – шість класичних розеток, поряд яких перемикач живлення, а також три порти USB + один USB Type-C.

По периметру тильної панелі шість отворів під фіксуючі половинки корпусу гвинти. Крім того, тут же маємо петлю для кріплення фільтра на вертикальну поверхню та різноманітні технічні дані щодо портів USB/USB Type-C.

Як облаштовано вивід кабелю живлення, легко зрозуміти вже по ілюстрації до даного розділу огляду.

Порти USB/USB Type-C

За кількість та сам формат розміщення портів USB/USB Type-C вже все було сказано вище. Стосовно групування, дивимося далі на ілюстраціях.

Що варто додати? Все порти заразом – це максимальне навантаження до 36Вт включно. Таким чином, користувач може підзаряджати кілька гаджетів одночасно.

Ну і крім всього іншого варто відзначити підтримку технологій швидкого заряджання - Quick Charge 3.0&Power Delivery. На практиці обидві вони значно підвищують швидкість та, відповідно, комфорт в роботі з портами USB/USB Type-C.

USB Auto ID – коротка характеристика

Подібно іншим ТОПовим мережевим фільтрам (прохання не плутати з системами початкового рівня), дана модель також укомплектована інтелектуальною технологією USB Auto ID. На практиці остання визначає тип підключеного USB пристрою, що забезпечує високу сумісність "розумної" зарядки з пристроями будь-яких брендів.

Висновки та підсумки

ColorWay CW-CHE64PDW – це якщо не ТОПовий, то максимально наближений до ТОПового рівня мережевий фільтр, що дозволяє формування повноцінного робочого куточку на базі всього однієї розетки. Максимальне навантаження у 2,5 кВт гарантує, що користувач зможе заживити всі необхідні пристрої, які потрібні йому для роботи, кількість розеток в шість одиниць – залог того, що у вас не буде необхідності перемикати живлення пристроїв, потужний захист від позаштатних проявів електромережі – гарант безпеки, а функціональні та потужні USB/USB Type-C порти – зарядка чи не для всіх мобільних пристроїв одночасно. Крім того, ще маємо 3-річну гарантію виробника, першокласні матеріали корпусу та розбірний його формат, що в рази полегшує ремонтопридатність та заміну компонентів за необхідності.

Вартість моделі на сайті бренда.

Продукт надано пресслужбою ColorWay

Фото - ColorWay.com