9 мая 2023, 9:45

LAPP запрошує на з'їзд для електриків PRO ELECTRO 2023

Компанія LAPP рада запросити фахівців на з'їзд для електриків PRO ELECTRO 2023, який відбудеться 16-го травня на базі виставок Intertool, KyivBuild, Aquatherm!

На стенді LAPP (1A-3-3) ви зможете:

взяти участь у корисних майстер-класах (кабель та інструмент)
онайомитись з інноваційними продуктами LAPP
протестувати новинки інструментів LAPP та CIMCO
отримати цінні подарунки

Реєстрація за посиланням https://bit.ly/3ozoUeL

Ми будемо на виставці аж 3 дні, отже, у нас з вами буде достатньо часу, щоб познайомитись та обговорити умови співпраці!

ДЕ:            КИЇВ, МВЦ, БРОВАРСЬКИЙ П-Т, 15
СТЕНД:    1A-3-3
КОЛИ:      16-18 ТРАВНЯ 2023
ХТО МИ:

LAPP провідний виробник кабельної продукції в світі, який одночасно залишається сімейною німецькою компанією.

Ми виробляємо та постачаємо широкий асортимент продукції: від кабелю, з'єднувачів і аксесуарів до готових рішень для з'єднання.

Продукція LAPP використовується в машинобудуванні, виробництві промислових роботів, громадському транспорті, харчовій промисловості, альтернативній енергетиці, зарядних пристроях для електромобілів, платформах для буріння нафтових свердловин і ін.

В компанії LAPP 20 заводів та виробничих центрів, розташованих по всьому світу. Це дозволяє гарантувати високу якість готових виробів та компонентів.

В асортименті LAPP понад 40,000 стандартних найменувань продукції, а також компанія розробляє кабель, провід та системні рішення відповідно до індивідуальних вимог клієнтів. Німецькі інновації, адаптовані до місцевих потреб.

www.lappukraine.com


Оцените новость:
  • 0 оценок