Новости: Софт

7 ноября, 15:15

У додатку Bolt з’явилася нова категорія "На перемогу"

Bolt запустив окрему категорію "На перемогу" у застосунку, щоб до збору коштів для постраждалих від війни українців змогли долучитися всі охочі.
3 ноября, 16:45

Київстар спільно з Google запускає для бізнес-клієнтів новий тип розсилок

Київстар почав використовувати у своїй мережі нову технологію відправки повідомлень – Rich Communication Services (RCS) від компанії Google.
3 ноября, 15:15

Рішення для тестування на проникнення тепер в портфелі BAKOTECH

Український True Value Added ІТ-дистрибʼютор BAKOTECH розширює партнерство з HelpSystems та поповнює портфель рішеннями для тестування на проникнення — Core Impact та Cobalt Strike.
1 ноября, 12:15

Які корисні та маловідомі функції мають сервіси електронної пошти?

Є ситуації, коли потрібно надіслати лист у певний день, проте ви заздалегідь знаєте, що будете саме у цей час без зв’язку.
28 октября, 12:45

Ілон Маск офіційно заявив, що купив Twitter

"Я зробив це не тому, що це буде легко. Я зробив це не для того, щоб заробити більше грошей. Я зробив це у спробі допомогти людству, яке я люблю".
25 октября, 9:15

BAKOTECH отримав почесний статус амбасадору бренду Trellix в регіоні EMEA

Для компанії це визнання показує результат безперервної роботи як True Valued-Added дистриб’ютора рішень McAfee Enterprise та FireEye, що в січні 2022 року об’єднались в рамках компанії Trellix.
19 октября, 13:15

Trellix Bug Report: нові вразливості та як від них захиститись

Передивитись безліч багів та вразливостей вересня 2022, відібрати найнебезпечніші та надати дієві рекомендації — зробити це самостійно дуже важко.
17 октября, 16:47

Новий калькулятор ресурсів ОС UniFi 07.07.2022

Ваше розгортання мережі UniFi буде настільки добрим, наскільки добре його планування.
17 октября, 15:45

PROMT выпустила корпоративный переводчик на Linux

Компания PROMT обновила продукт PROMT Neural Translation Server— корпоративное решение для машинного перевода текстов и документов на основе нейронных сетей.
17 октября, 14:15

Як зменшити шанси підхопити комп'ютерний вірус

Використання піратського програмного забезпечення чи програмного забезпечення, отриманого з неперевірених джерел, може призвести до інфікування вашого пристрою, викрадення персональних даних та коштів