20 июня 2022, 12:45

lifecell першим запускає реєстрацію номерів через застосунок Дія

Відтепер абоненти lifecell можуть зареєструвати свій номер у застосунку Мій lifecell за допомогою цифрових документів у Дії.

Реєстрація мобільного номеру забезпечує найбільший захист від перевипуску шахраями SIM-карти абонента й отримання доступу до персональних даних. Запуск реєстрації номеру телефону в застосунку  Мій lifecell за допомогою сервісу Дія допоможе абонентам легко та швидко пройти процедуру без відвідування магазину оператора.

Для того, щоб зареєструвати номер lifecell через Дію, треба пройти декілька кроків:

-  клікнути на відповідний банер в застосунку Мій lifecell («Зареєструйте номер» для анонімних абонентів або «Завершіть реєстрацію» для персоніфікованих);
-  дати згоду на реєстрацію;
-  ввести код перевірки, який надійде на номер телефону;
-  через застосунок Дія підтвердити запит на копії цифрових документів та підтвердити передачу цих копій lifecell (через Дія.Підпис);
-  підтвердити правильність своїх персональних даних, що відображаються на екрані;
-  отримати повідомлення, що номер успішно зареєстровано.

Реєстрація номеру за допомогою документів у Дії є логічним продовженням інтеграції із застосунком - півтора року тому lifecell першим почав застосовувати шерінг електронних документів у Дії, що дозволило значно спростити механізм авторизації та реєстрації номерів абонентів в магазинах оператора.

Команда lifecell працює 24/7, щоб забезпечувати якісний зв’язок та надавати підтримку своїм абонентам.


Оцените новость:
  • 0 оценок