3 августа 2022, 14:45

Teltonika FMB001 - термінал для відстеження транспортного засобу

Передовий термінал для відстеження транспортного засобу в режимі реального часу з підтримкою GNSS, GSM і Bluetooth зв'язку, який може збирати координати і інші корисні дані, включаючи дані бортового комп'ютера і передавати їх через мережу GSM на сервер.

 

Це пристрій ідеально підходить для додатків, що використовують дані про місцезнаходження віддалених об'єктів і може застосовуватися в: керуванні автопарком в компаніях, що займаються прокатом автомобілів, служби таксі, а також в особистих автомобілях і т. д. FMB001 підключається безпосередньо до OBDII роз'єму автомобіля для зчитування параметрів бортового комп'ютера.

Можливість зчитування OBDII даних. FMB001 підключається безпосередньо в OBDII роз'єм і може зчитувати до 32 параметрів бортового комп'ютера.
Bluetooth. Забезпечує бездротове підключення гарнітури та інших Bluetooth датчиків. Телефонуйте,  використовуючи Bluetooth-гарнітуру.
Зчитування даних і налаштування трекера по бездротовому зв'язку Bluetooth. Немає необхідності в незручній конфігурації через SMS або пошуку трекера у важкодоступних місцях для підключення USB-кабелю. Одне натискання — і ваш пристрій підключено до конфігуратора через Bluetooth.
Карта Micro SD. Підтримка карти microSD об'ємом до 32 ГБ запобіжить втраті даних! В зонах, де відсутній GSM зв'язок, FMB001 збереже дані на Micro SD карту.
Виявлення зіткнень «Crash detection».

Більше новин від Мегатек - https://www.facebook.com/Megatech.Distribution


Оцените новость:
  • 0 оценок