29 декабря 2022, 13:15

У Херсоні відновив роботу фірмовий магазин Київстару

Київстар не тільки відновлює роботу мобільної та фіксованої мережі на звільнених територіях, але й відкриває фірмові магазини.

Минулого тижня у Херсоні було відновлено роботу найбільшого в місті магазину національного мобільного оператора, який був зачинений від початку збройного вторгнення Росії.

У фірмовому магазині Київстар мешканці звільненого міста можуть отримати консультації, поповнити рахунок без комісії, відновити втрачену SIM-картку, купити новий смартфон. Магазин працює з 9.00 до 16.00 за адресою площа Свободи, 30/1.

Крім того, у магазині можна зарядити свої смартфони та інші гаджети, скористатись мобільним інтернетом – завдяки працюючому генератору всі процедури з обслуговування клієнтів здійснюються навіть за відсутності електроенергії.

«Сміливість українців захоплює весь світ. Навіть така проста справа, на перший погляд, як відкриття магазину в Херсоні – можлива саме завдяки хоробрості людей. Вони працюють в складних умовах, щоб допомагати десяткам тисячам наших абонентів у місті. Завдяки таким людям ми вже відновили роботу 95% фірмових магазинів Київстар по всій Україні» – прокоментував Костянтин Доронін, керівник монобрендового каналу продажів Київстар.

За останній час Київстар відкрив центри обслуговування клієнтів у звільнених  від окупантів Балаклії, Чугуєві, Дергачах, Ізюмі,  Куп´янську, а тепер і в Херсоні.

До повноцінного відновлення роботи магазинів, у цих населених пунктах працювали виїзні команди спеціалістів з обслуговування, які допомагали місцевим мешканцям відновлювати втрачені номери, активувати тарифні плани, заряджати мобільні телефони.  З квітня по грудень 2022 року виїзні команди безоплатно активували понад 15 тисяч нових SIM-карт українцям на звільнених територіях.  З них 7 тисяч – на Херсонщині.

Та найголовніше – поступове відновлення мобільної мережі та Домашнього інтернету у Херсоні й області. Зараз на Херсонщині працює 56 базових станцій Київстар. Окрім цього, відновлюється робота Домашнього Інтернету – вже працює понад 50% мережі у місті.


Оцените новость:
  • 0 оценок