14 июня 2023, 7:45

Як вибрати кухонну плиту?

Кухонна плита є важливою складовою сучасної кухні. Завдяки цьому пристрою ви зможете приготувати будь-яку страву у себе вдома. Аби плита слугувала вам якомога довше, потрібно навчитися правильно вибирати її. Далі ми розглянемо функції кухонних плит, типи плит та рекомендації щодо їх вибору.

Перед тим, як почати вибирати цей прилад для своєї домівки, потрібно знати основні види плит, їхні переваги та відмінності.

Якими бувають кухонні плити?

Електричні плити. Ці прилади є одними з найпоширеніших та затребуваних. Вони можуть мати різні типи поверхонь. Один з них – керамічна поверхня, на якій розташовані нагрівальні елементи. Інший – індукційна поверхня, що використовує магнітне поле для нагріву посуду.

Газові плити. Ці плити є одними з найпростіших та звичних у використанні в Україні. Газові плити працюють завдяки природному газу або пропану.

Комбіновані плити. Деякі види плит комбінують електричні та газові елементи нагріву, що надає більше варіантів при готуванні їжі та дозволяє маневрувати у разі відключень світла чи перебоїв напруги.

 

Як правильно вибирати кухонну плиту?

Перше, на що потрібно звернути увагу, це розміри. При виборі кухонної плити зверніть увагу на її параметри – ширину та висоту. Залежно від цього, ви зможете зрозуміти орієнтовну площу простору, який вона займе в кухонному гарнітурі. Важливо, аби плита підійшла вашій кухні за всіма параметрами.

Друге, це характеристики. Визначте, які функції та властивості ви хочете бачити у своїй кухонній плиті. Наприклад, чи потрібна вам можливість змінювати температуру, режими готування тощо.

Третє, це безпека. Важливо переконатися, чи ваша кухонна плита має необхідні заходи безпеки, такі як автоматичне вимикання, захист від перегріву чи функція газ-контролю.

Четверте, це бренд побутової техніки. Перевірені торгові марки піклуються про власну репутацію, надають тривалу гарантію і вироблять надійні та якісні товари та товари для споживачів. Далі ми порекомендуємо бренд техніки, що вартий уваги.

Торгова марка Ventolux існує на ринку вже понад 10 років. У лінійці бренду представлено безліч видів плит. Вони можуть бути трохи меншими – 50*60 см та більшими – 60*60 см. Компанія випускає продукцію у різних кольорах, з різних матеріалів та в різних стилістичних рішеннях, аби кожен споживач міг знайти щось відповідне для себе. В офіційному інтернет-магазині Ventolux представлені моделі, які ви можете зручно придбати у декілька кліків. Ознайомитися з асортиментом можна за посиланням: https://ventolux.ua/pliti.


Оцените новость:
  • 0 оценок