4 октября 2022, 22:58

ІЧ обігрівачі UFO – вибір українських військових

Хочемо поділитися з вами відгуком ще однієї когорти користувачів наших ІЧ-обігрівачів, а саме представників українських збройних сил.

Хлопці на передовій гідно оцінили можливості цих рішень, підкресливши їх переваги у швидкості нагрівання (нагадаємо - це всього лиш 30 секунд), а також можливість зонального прогріву. Останнє - дуже класна особливість, адже дозволяє передусім нагрівати саме ту частину приміщення, де наразі знаходяться люди, і лиш потім прогрівати його повністю. В поєднанні з вмонтованим термостатом, відзначена особливість обігрівачів позитивно "відбивається" на економії електроенергії, а крім того, дозволяє налаштувати максимально комфортну температуру.  Також варто відзначити, що наші обігрівачі не спалюють кисень, а тому у користувачів поряд відсутнє будь-яке відчуття сухого повітря. Ну й, крім того - обігрівачі UFO - це ще й комфортно. Адже хто сказав, що війна - це виключно гуркіт і багнюка. 

Ознайомитися з асортиментом ІЧ-обігрівачів UFO ви можете в нашому фірмовому магазині - https://ufoshop.net.ua. Увага – доступна безкоштовна доставка по всій країні, а у випадку онлайн-розрахунку надається також 5% знижка.

Більше новин від UFO - https://www.facebook.com/ufocompany та https://www.instagram.com/ufo_ukraine.


Оцените новость:
  • 0 оценок