Аналитика

17 апреля 2024, 10:45

Мікрогенерація - шлях до автономності родин. Наявні можливості в Україні - до 10 ГВт на місяць.

На тлі повідомлень про зростання вартості електроенергії для кінцевого споживача, все більше людей звертаються до компаній інсталяторів сонячних міні електростанцій з бажанням забезпечити себе енергією бодай у мінімальних потребах.
5 апреля 2024, 9:47

Інноваційні рішення в галузі хостингу у 2024

Царина веб хостингу продовжує невпинно розвиватися, кожного року пропонуючи нові інноваційні тренди, які надають нові можливості профітувати від вашого хостингу і надають більше інструментів на реалізацію ваших ідей.

Обзоры

17 апреля 2024, 9:07

Gelius AeroWave S (GP-PCH01) – обігрівач для "вилазок" на природу

Якщо ви думаєте, що я конкретно запізнився з оглядом даного девайсу, можу вас розчарувати. Вся річ у тому, що крім домашнього використання, GP-PCH01 можна також брати з собою на природу для обігріву, наприклад того ж намету, на дачу, і навіть
5 апреля 2024, 21:22

Bloody MR720 – ігрова гарнітура з RGB та трьома інтерфейсами підключення

Цікавий приклад ігрової гарнітури, однією з ключових відмінностей якої є можливість підключення до трьох джерел звуку одночасно з подальшим комфортним перемиканням. Про мої враження від знайомства з новинкою читайте у цьому огляді.

Интервью

1 ноября 2023, 23:38

Сервіси від ІТ-дистриб'ютора: як BAKOTECH допомагає максимізувати віддачу ІТ-інвестицій

Про те, як зародилася ідея створення сервісів у міжнародного ІТ-дистриб'ютора BAKOTECH та як саме вони допомагають замовникам, розповіла нашій редакції Олександра Алєксєєва — Service Product Manager в департаменті B4 компанії BAKOTECH.
28 апреля 2022, 10:35

Марія Алєксєєнко, GIGAGROUP — Як війна змінила компанію, команду та IT-ринок

Марія Алексєєнко, комерційний директор GIGAGROUP поділилася власним досвідом, розповівши як компанії групи зустріли війну та як почуває себе телеком-ринок України сьогодні.

Фотогалереи

23 марта 2024, 23:59

ДніпроГЕС в момент удару російських ракет

При потенційному прориві дамби Дніпровської ГЕС, підйом води в деяких місцях зони катастрофічного затоплення досягне 8-12 метрів.
23 марта 2024, 14:29

Все що залишилось від складу Rozetka внаслідок ракетного удару РФ

На момент влучання на зміні перебувало 99 працівників, дивом ніхто не постраждав, - повідомив Чечоткін Владислав.