6 августа 2023, 23:39

Найцікавіше за тиждень. Випуск 17 (2023) - YASNO розпочинає співпрацю з EcoFlow та нова Ajax KeyPad TouchScreen

НБУ випустив нову монету 10 грн із зображенням ЗРК Patriot, Україна отримала від партнерів 508 систем Tesla Powerwall 2, США підтвердили будівництво в РФ заводу з виробництва "шахедів" та як скористатися офіційною гарантією EcoFlow.

Писториус не дает ракет Taurus ВСУ из-за действий США

Германия продолжает отказывать Украине в поставках дальнобойных крылатых ракет Taurus.



"Мы все еще считаем, что сейчас это не является нашим главным приоритетом. Не только мы не поставляем. Наши американские союзники тоже не поставляют эти крылатые ракеты. Наши имеют особую дальность", - заявил министр обороны ФРГ Борис Писториус.

НБУ випустив нову монету 10 грн із зображенням ЗРК Patriot

Цю обігову пам'ятну монету посвячено воїнам протиповітряної оборони України.



Вона перебуватиме у вільному обігу. Тираж – 10 млн штук.

YASNO розпочинає співпрацю з EcoFlow: портативні зарядні станції вже доступні

Постачальник енергетичних рішень Yasno розширює асортимент пропозицій, включаючи портативні та стаціонарні енергонезалежні системи від бренду EcoFlow.



Це нове партнерство має за мету забезпечити стабільне електропостачання, енергетичну безпеку для українців та формування нових підходів до споживання енергії в майбутньому. В рамках запуску власного інтернет-магазину YASNO, товари від EcoFlow стали ключовим брендом у сфері енергетично незалежних рішень.

Россиянам запрещают пользоваться iPhone

Все сотрудники путинской администрации столкнулись с подобным запретом ещё в июне
.



С 17 июля вести рабочую переписку через iPhone запрещено сотрудникам российского минпромторга. Днем позже аналогичный запрет введен в минпросвещения.

Україна отримала від партнерів 508 систем Tesla Powerwall 2

Це пристрої, які забезпечують резервне живлення під час відключень електроенергії. Вони працюють за принципом повербанка: заряджаються від електроенергії та тримають заряд 12–14 годин.



США одобрили продажу израильской "Пращи Давида" Финляндии

США дали Израилю разрешение на продажу Финляндии системы противоракетной обороны "Праща Давида"
. Об этом сообщает he Times of Israel.



США підтвердили будівництво в РФ заводу з виробництва "шахедів"

У Пентагоні вважають, що завод у Татарстані може запрацювати вже наступного року.



Як скористатися офіційною гарантією та сервісним обслуговуванням EcoFlow?

Перше і найголовніше: гарантія від виробника поширюється на все обладнання, яке було поставлено на ринок України ексклюзивним дистриб’ютором.



Сервісному та гарантійному обслуговуванню не підлягає обладнання, яке було придбаним в інших країнах з метою власного користування чи подальшої реалізації. Тож, якщо ви є власником обладнання EcoFlow перевірити поширення гарантії можна за допомогою сервісу “Перевірка серійного номера”.

10-та модель FPV-дрона стає в експлуатацію у ЗСУ

Як повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков, відповідна комісія при Департаменті військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України завершила необхідні процедури, далі - наказ очільника відомства.



KeyPad TouchScreen - новий рівень керування системою Ajax

Ajax Systems представляє новий продукт
, який органічно поєднує в собі безпеку та керування пристроями автоматизації. Відтепер для дистрибуції доступна KeyPad TouchScreen.



Клавіатура має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що наслідує дизайн застосунку Ajax, і великий сенсорний IPS-дисплей. Поєднання передових технологій DESFire і BLE (Bluetooth Low Energy) дає змогу забезпечити комплексний захист.

Користувачі застосунку "Повітряна тривога" задонатили понад 10 млн грн

Завдяки застосунку "Повітряна тривога" вдалося зібрати понад 10 млн грн
, які будуть спрямовані на проєкт "Армія дронів". Застосунок розробили компанії Ajax Systems та Stfalcon за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи