25 декабря 2022, 8:14

EcoFlow Dealers Awards 2022!

Напередодні Нового року DroneUA зібрали партнерів для підбиття підсумків співпраці 2022 року та нагородження найактивніших.

Кожна нагорода – подяка за розбудову енергетичної системи та забезпечення українських родин резервними джерелами живлення.

Вклад кожної компанії в 2022 році – неоцінений. Станом на грудень вже 19 тисяч сімей отримали необхідні енергонезалежні товари, і ще в рази більше отримають свої станції в перші місяці наступного року. Вже зараз розосереджена потужність обладнання EcoFlow становить понад 25 МВт.

Всього за 1 рік активної присутності бренду на ринку України сформовану мережу з 750+ партнерів, в кожному з яких ми вбачаємо перспективи та можливості для ще вищих результатів. Тож сьогодні дякуємо кожному, хто підтримує енергоефективні рішення від EcoFlow і разом з нами дарує світло.

Вітаємо номінантів EcoFlow Dealers Awards 2022!

Прорив року – компанії, які здивували успішним початком співпраці. Energy UA,
MotoStuff.com.ua, Гіпермаркет Безпеки Bezpeka-shop.com,  newtime.ua, AppleFun - Ремонт і продаж техніки Apple AirUnit.  
Онлайн-магазини – представники, які попри відсутність живої комунікації вміють якісно консультувати та здобувати довіру клієнтів.  ROZETKA, Віатек, Norfin.com.ua.
Роздрібний магазин – успішні партнери, які досвідом та репутацією здобувають прихильність клієнтів. Storgom.ua, КТС, VARIO.
Національна мережа – широкі мережі магазинів, які можна знайти в кожному куточку України. Алло Citrus.ua Фокстрот
Партнер року – номінація для компанії, яка з самого початку продажів бренду EcoFlow в Україні побачила перспективи та суттєво долучилась до співпраці. Епіцентр К, дякуємо та вітаємо!


Оцените новость:
  • 0 оценок