10 сентября 2022, 16:38

Анонс EcoFlow DELTA 2 і співробітництво з Secur.ua та всі подробиці про контролер Оvervis ЕМ-481

Apple офиційно презентовали iPhone 14, 14 Plus та нові Apple Watch, надсучасна контрбатарейна РЛС COBRA та 5 "зеніток" GEPARD вже працюють в ЗСУ, а у Чорному морі на дрейфуючій міні ледь не підірвався корабель ВМС Румунії.

Як виглядає та чим займається QA-інженер. Дослідження GlobalLogic

Професія QA-інженера є однією з найбільш популярних напрямків в IT.



До Дня тестувальника, що у світі відзначається 9 вересня, IT-компанія GlobalLogic провела дослідження, щоб розібратись – хто такий сучасний QA-інженер і як можна опанувати цю професію.

Vodafone запустив проєкт "Спільна mova"

Vodafone продовжує сприяти українській євроінтеграції в новому проєкті «Спільна mova».



Компанія прагне допомогти мільйонам українців
, для яких Європа стала тимчасовою домівкою, легко й інтерактивно опановувати нові європейські мови та збагачувати рідну солов’їну.

У Китаї схвалили інгаляційну вакцину проти COVID-19

Щоб її отримати, достатньо просто один раз вдихнути препарат через рот
. Після того, як вакцина потрапляє до легенів, вона стимулює імунітет слизової оболонки органу.

У Чорному морі на дрейфуючій міні ледь не підірвався корабель ВМС Румунії

Як повідомляє Reuters, інцидент стався 8 вересня
. ВМС дізналися про міну і відправили корабель, щоб її знешкодити. Через сильний вітер та хвилі корабель натрапив на міну, і вона підірвалась.



З Amazon до української хмари: як харківський інститут рятував IT-інфраструктуру

Харків знаходиться у зоні ураження російської артилерії
та щодня потерпає від обстрілів окупантів.



Попри це, 5 вересня Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова розпочав 2022-2023 навчальний рік. Для першого та другого курсу навчання стартуватиме з 19 вересня. Освітній процес у першому семестрі здійснюватиметься у дистанційному режимі. Навчання студентів стало можливим завдяки перенесенню сервісів ВНЗ у хмару.

Lenovo презентує Lenovo T1 Wearable Display – окуляри для ігор та стримінгу

Компанія Lenovo оголосила про випуск нового персонального дисплея Lenovo Glasses T1
для споживання контенту на ходу.



Окуляри сумісні з багатьма сучасними смартфонами, планшетами та ноутбуками з повноцінним USB-C. Вони забезпечують чудову якість зображення, збільшують час автономної роботи завдяки високоефективній оптиці, а також дозволяють користувачам насолоджуватися контентом за рамками обмеженого розміру екрана мобільних пристроїв.



В Україну доставили контрбатарейну РЛС COBRA та 5 Зеніток GEPARD

З Німеччини доставили систему радіолокації «COBRA»
, що дозволяє виявляти артилерію противника, а також Гепарди.



Наразі на озброєнні ЗСУ знаходиться 20 Gepard, ще 10 буде доставлено найближчим часом.

Оvervis ЕМ-481 - контроллер web-доступа для управления MODBUS-оборудованием

Контроллер ЕМ-481 разработан для обеспечения связи между MODBUS
оборудованием разных производителей и облачными системами мониторинга.



В комплекте с контроллером предоставляется бесплатное серверное пространство на облачном сервере Overvis (ocp.overvis.com). Благодаря этому ЕМ-481, практически "из коробки", предоставляет функционал удалённого мониторинга и управления промышленным оборудованием.

Razer представляет совершенную мышь на сегодняшний день - Razer Basilisk V3 Pro

Razer объявил о выпуске Basilisk V3 Pro
, беспроводной игровой мыши нового поколения с возможностью настройки, созданной для производительности и полной функциональности.



Будучи самой передовой игровой мышью Razer на сегодняшний день, Razer Basilisk V3 Pro устанавливает новые стандарты для игрового сообщества энтузиастов благодаря колесу наклона Razer HyperScroll, переключателям Razer Optical Mouse Switches Gen-3, 10+1 программируемым кнопкам, оптическому сенсору Razer Focus Pro 30K, беспроводной зарядке с Razer Mouse Dock Pro и Wireless Charging Puck (продаются отдельно) и многим другим.

Lenovo презентувала ThinkPad X1 Fold нового покоління

Компанія Lenovo оголосила про випуск нового покоління ThinkPad X1 Fold
, який переосмислює категорію портативних ПК, створену Lenovo у 2020 році.



Новий ThinkPad X1 Fold розроблений для того, щоб забезпечити максимальну продуктивність ПК з більшою робочою площею екрана, зберігаючи при цьому ультрапортативність, якою характеризувався революційний пристрій першого покоління. Будучи одним з найлегших й універсальних 16-дюймових ноутбуків у світі, нове покоління є потужним і портативним пристроєм з ще більш витонченим і тонким дизайном, який можна комфортно використовувати як основний ПК. Удосконалити пристрій, який є лідером у своїй категорії, нелегко, але Lenovo зробила саме це. Завдяки аналізу відгуків клієнтів та думок користувачів, новий дизайн отримав на 22% більший 16-дюймовий складний OLED-дисплей, на 25% тонший корпус та рамки по всьому периметру, а також алюмінієву раму та задню частину, виготовлену зі 100% переробленої тканини.

Офіційний анонс оновленої та ще потужнішої зарядної станції EcoFlow DELTA 2

Зарядна станція EcoFlow DELTA 2
- це потужність, яку завжди можна взяти з собою, вона ідеально підходить при відключенні електрики, пригод на природі та професійної роботи.



Sennheiser MOMENTUM 4 - початок продажів в Україні

На складі Юг-Контракту з’явилася нова гарнітура
преміум-рівня Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless.



Ця новинка від знаменитого німецького бренду виконана в повнорозмірному корпусі й має форм-фактор накладних навушників. М’яке широке наголів’я, глибокі та надзвичайно м’які амбушури з еко-шкіри створюють максимальний комфорт під час носіння, а складана конструкція робить дану модель компактною та зручною для транспортування. На вибір доступно два кольори корпусу – чорний та сіро-білий.

Apple официально презентовали iPhone 14 и iPhone 14 Plus и новые Apple Watch

Он представлен в 5 цветах
.



Также обещают, что у iPhone 14 Plus будет самая длинная в истории автономная работа. У iPhone 14 Plus дисплей 6,7 дюймов. У обычного iPhone 14 - такой же дисплей, как и в iPhone 13. В обеих смартфонах - процессор A15, как в iPhone 13 Pro.

Нове покоління моніторів ThinkVision, Legion Y32p-30 та ThinkCentre від Lenovo

Lenovo анонсувала лінійку настільних ПК і моніторів
, розроблених для потреб суспільства, взаємодія у якому стає все більш гібридною.



Компанія Lenovo продовжує реалізацію свого бачення та створення “розумних” технологій для кожного та представляє сучасний ігровий монітор Lenovo Legion Y32p-30, нове покоління комерційних моніторів ThinkVision T32p, T34w, T24i, T32h і S25e, а також перший настільний комп’ютер Lenovo з Google Chrome Enterprise – ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise. Кожен з нових пристроїв підходить для користування як в офісі, так і віддалено.

Secur.ua почав продажі портативних зарядних станцій EcoFlow

Відтепер охоронні системи сигналізації, відеоспостереження, контролю доступу та товари EcoFlow для вашої енергонезалежності можна знайти в одному місці.

Покупцям доступна вся лінійка зарядних станцій
, а також комбіновані комплекти - станція + сонячна панель та аксесуари.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи