13 сентября 2023, 11:41

Найцікавіше за тиждень. Випуск 19 (2023) - 5 причин обрати DELTA 2 та потужний перемикач фаз ПЕФ-301 від Новатек

ЗСУ отримають дрони від Delair, додаток на базі ШІ для людей з вадами зору, Lenovo представила новий портативний ігровий девайс Legion Gaming, нові ігрові монитори Samsung та ін. новини тижня.

В новому пакеті військової допомоги США буде обладнання для розмінування

США оголосили про новий пакет допомоги Україні на $600 млн.



ЗСУ отримають дрони від Delair

Україна отримає понад 150 дронів від французької компанії Delair, — міністр оборони Франції.

Япония отправила на Луну свой первый посадочный модуль - Space

Через три-четыре месяца SLIM должен выйти на орбиту Луны, а через четыре-шесть месяцев "прилуниться" на ее поверхности.



Если Японии удастся это сделать, она станет пятой страной в мире, которая приземлила свой аппарат на Луне - после США, Китая, СССР и Индии.

Lookout – додаток на базі ШІ для людей з вадами зору

У кожного з нас день складається із багатьох різних завдань – від сортування пошти до читання рецептів або прогулянок містом.



Для майже 338 мільйонів людей у світі, які мають помірні або серйозні порушення зору, деякі з цих завдань можуть бути складними або займати багато часу. У 2018 році ми запустили застосунок для Android Lookout, який працює на базі штучного інтелекту, щоб допомогти людям із вадами зору легше виконувати щоденні завдання. Відсьогодні Lookout зможе допомогти ще більшій кількості людей, оскільки ми розширюємо підтримку на 11 нових мов, включно з українською.

Candy Fresco CBL3518FRU – вместительный встраиваемый холодильник

Высота холодильника составляет 177 см. Общий полезный объем камер Fresco CBL3518FRU составляет 264 л (191 л – холодильная камера, 73 л – морозильная).



Для охлаждения холодильной камеры используется статическая технология, которая поддерживает влажность, необходимую для идеального сохранения свежести продуктов, особенно зелени, фруктов и овощей. Морозильное отделение создано по технологии Low Frost, обеспечивающей быструю и равномерную заморозку продуктов с минимальным образованием инея в камере. Размораживание холодильного отделения производится в автоматическом режиме, морозильного – в ручном.

Lenovo представила новий портативний ігровий девайс Legion Gaming

Компанія Lenovo представила перший ігровий кишеньковий пристрій на Windows — Lenovo Legion Go, покликаний дати геймерам більше свободи грати як і де завгодно.



Lenovo Legion Go створений для геймерів, які погоджуються лише на найпотужніші характеристики та візуальні ефекти на своїх портативних пристроях. Разом із новими окулярами Lenovo Legion з підтримкою micro-OLED та новими ігровими навушниками-вкладишами Lenovo Legion E510 7.1 RGB дебют Lenovo Legion Go став суттєвим розширенням екосистеми ігрових пристроїв, моніторів, аксесуарів, програмного забезпечення та послуг Lenovo Legion, які дають змогу геймерам поринути в ігри.

D-Link представляет новую серию стекируемых мультигигабитных L3-коммутаторов

D-Link представляет новую серию стекируемых мультигигабитных управляемых L3-коммутаторов DMS-3130
.



Коммутаторы DMS-3130-30TS и DMS-3130-30PS предназначены для применения на уровне ядра в малых и средних коммерческих организациях, на уровнях доступа / агрегации в крупных корпоративных сетях с большим количеством пользователей и сложной инфраструктурой, а также операторских сетях Metro Ethernet. Новинки являются продолжением линейки гигабитных коммутаторов DGS-3130, поддерживают мультискоростную коммутацию 2.5G/5G/10G/25G, физическое стекирование до 9 устройств, расширенный функционал L2/L3, обеспечивают высокую производительность и надежность.

Нові ігрові монитори Samsung

Перша новинка називається Samsung Odyssey OLED G9 G93SC
(LS49CG930SIXCI) та являє собою ігровий монітор з діагоналлю 49 дюймів, співвідношенням сторін 32:9, роздільною здатністю 5120 на 1440 та викривленням екрану 1800R.



У Києві 6 вересня відкриють першу бібліотеку настільних ігор

Вона працюватиме на базі Центральної бібліотеки імені Шевченка на Берестейському проспекті
, 25-А (раніше – проспект Перемоги). Щоб отримати доступ до ігрового фонду, потрібно буде зареєструватися читачем бібліотеки.



Mercedes доставил в Украину более 100 военных грузовиков Zetros

Как сообщили на сайте Mercedes-Benz Special Trucks, в пакет помощи входят несколько типов грузовиков Zetros для решения задач военного обеспечения и логистики.



Китай заборонив урядовцям використовувати iPhone для роботи

Заборона введена напередодні заходу Apple (AAPL.O)
, який, на думку аналітиків, буде присвячений запуску нової лінійки iPhone і може спричинити занепокоєння серед іноземних компаній, що працюють у Китаї, оскільки китайсько-американська напруженість зростає.



Razer Kitsune улучшит качество игр для PS5 и ПК

Razer официально объявила о выпуске Razer Kitsune
- первого в истории оптического контроллера для игр с оптическими кнопками, специально разработанного для того, чтобы изменить мир игр.



Новые мыши A4Tech Fstyler с бесшумным нажатием

Компания A4Tech представила 7 новых манипуляторов из серии офисной периферии Fstyler.



Проводная FM10S и беспроводные FG35S, FB10CS, FB12S, FB35S, FB35CS обзавелись бесшумным нажатием, а беспроводная FG20S – новой расцветкой. Отсутствие громких кликов во время работы позволит лучше сфокусироваться на задачах, а удобные мыши A4Tech Fstyler помогут эффективно их выполнить.

Як виготовляється кабель?

Він складається з мідних провідників, які можуть передавати струм
.



Електронний перемикач фаз Новатек ПЕФ-301

Універсальний автоматичний електронний перемикач фаз ПЕФ-301
призначений для живлення промислового і побутового однофазного навантаження 220В / 50Гц від трифазної чьотирьохпровідної мережі 3х380 + N.



5 причин обрати зарядну станцію DELTA 2

Живлення до 90% техніки у побуті: ємність 1024 Вт-год та вихідна потужність змінного струму 1800 Вт означає, що ви можете живити понад 90% вашої побутової техніки, включаючи мікрохвильовку, холодильник, гаджети та інше.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи