3 октября 2024, 10:45

Нова пошта вийшла на ринок Австрії з власною кур'єрською доставкою

Це 15-та країна, де запрацювала Нова пошта. Термін доставки з України — від 5-ти днів, по Австрії та в інші європейські країни — від 1-го дня.

Відтепер клієнти Нової пошти можуть замовити адресну доставку документів та посилок з України на будь-яку адресу в Австрії, між населеними пунктами Австрії та з Австрії до інших європейських країн. Крім того, кур’єр може забрати оплачене та запаковане відправлення з будь-якої адреси в країні для подальшої доставки.

До доставки приймаються відправлення вагою до 30 кг та вартістю до 150 євро (7000 грн). Послуга доступна як для приватних осіб, так і для представників бізнесу.
Вартість адресної доставки з України в Австрію складає:

·        документи – 700 грн

·        посилки до 2 кг – 800 грн

·        посилки до 10 кг – 1350 грн

·        посилки до 30 кг – 2600 грн

«Нова пошта вперше змінила формат і вийшла на ринок країни з винятково адресною доставкою. По Відню доставляють кур'єри Нової пошти, а решту території країни обслуговує наш партнер — компанія GLS. Ми дотримуємось нашої мети – логістично з'єднати Україну з ЄС. Відповідно, виходимо на ринок нових європейських країн, розвиваємо вже існуючі послуги та пропонуємо нові — як для приватних осіб, так і для бізнесу. Вже наступного року плануємо зробити можливою відправку посилок з адреси кур'єром у день оформлення заявки та додати можливість обрати зручний часовий інтервал», – говорить Олександр Лисовець, CEO Nova Post Europe.
Оцените новость:
  • 0 оценок