25 сентября 2022, 19:32

Самое интересное за неделю. Выпуск 33 (2022) - подробности о EcoFlow DELTA 2 и Wi-Fi-розетка з термодатчиком от OVERVIS

МакЦентр начал продажи обновленного ONYX BOOX Edison, новые яркие подставки Bloody под наушники, маршрутизатор LINKSYS MR8300 (MR8300-EU), новый Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 и др. новости недели.

GS2 и GS2L - новые яркие подставки Bloody под наушники

Bloody, бренд компьютерной периферии для геймеров, представляет две подставки для наушников — GS2 и GS2L.



Старшая модель GS2 оснащена звуковой картой 7.1, тремя портами USB и разъемом 3,5 мм 4-Pin. Новинки помогут не только упорядочить пространство на столе, но и украсить игровую зону, ведь девайсы оснащены RGB подсветкой и выполнены из премиальных материалов.

vivo знижує ціни на дві актуальні моделі

з 19 по 30 вересня vivo Україна знижує ціни на бюджетні моделі Y-серії - vivo Y15s та Y31.



vivo Y15s оснащений 6.51-дюймовим дисплеєм з LCD-матрицею та роздільною здатністю HD+. vivo Y15s працює на процесорі MediaTek Helio P35. Чіп працює в парі з 3 ГБ ОЗУ та 32 ГБ ПЗУ. За автономність відповідає акумулятор на 5000 мАг. Апарат отримав бічний сканер відбитків пальців та три камери: одинарну фронтальну на 8 МП та подвійну основну на 13 МП + 2 МП. Ціна складе 4999 грн, замість 5699 грн.

Маршрутизатор LINKSYS MR8300 (MR8300-EU)

Особливості
- підтримка MU-MIMO;
Частоти Wi-Fi - 2,4/5 ГГц;
Стандарт - 802.11 a/b/g/n/ac;
Конструкція антен - зовнішня/незнімна;
Кількість антен - 4;
Швидкість Wi-Fi - до 867 Мбіт/с.



Топ 5 речей, які потрібно взяти з собою у тривалу поїздку - рекомендації EcoFlow

Компактна електротурка, щоб заварити каву чи чай;
Планшет для переглядів фільмів;
Ноутбук на випадок необхідних робочих комунікацій.



Оптимальне рішення для бізнесу – новий Lenovo ThinkBook 16p Gen 3

Новий Lenovo ThinkBook 16p Gen 3
допоможе творцям контенту та досвідченим користувачам повністю розкрити свій творчий потенціал.



Новий високопродуктивний ThinkBook оснащений процесором AMD Ryzen 9 6000 серії H та дискретною графікою NVIDIA GeForce RTX 3060 для забезпечення вражаючої продуктивності з Windows 11. Імерсивні 16-дюймові IPS-дисплеї з вузькими рамками та роздільною здатністю 2,5K мають сертифікати TÜV Rheinland Low Blue Light та TÜV Eyesafe для максимального комфорту для зору та оснащені датчиком Ambient Light Sensor, який регулює яскравість підсвічування екрана та клавіатур. Доступні два варіанти дисплеїв, включаючи панель з яскравістю 400 ніт 60 Гц та новітню панель HDR400 з яскравістю 500 ніт 165 Гц, сертифіковану VESA, яка дозволяє насолодитися яскравими кольорами з підвищеною деталізацією тіней та відблисків. Обидва варіанти дисплея також сертифіковані X-Rite Pantone та підтримують контент Dolby Vision.

MSI представляет первые оригинальные видеокарты NVIDIA GeForce RTX 40-серии

MSI представляет свои версии видеокарт
с новыми графическими процессорами NVIDIA GeForce RTX 4090-й и 4080-й серий.



Эти устройства вобрали в себя самые современные технологии в области компьютерной графики.

Новатек EM-129 - український Wi-Fi лічильник для вибагливих

EM-129 - Wi-Fi лічильник
, дозволяє вмикати-вимикати електрообладнання за розкладом або в ручному режимі, одночасно захищаючи його від перевантаження потужності, різних аварій за напругою та частотою.



МакЦентр начал продажи обновленного ONYX BOOX Edison

Компания МакЦентр, дистрибьютор продукции ONYX International, рада сообщить о том, что популярный ридер ONYX BOOX Edison в обновленном серо-серебристом цвете поступил в продажу.



OVERVIS EM-126Т - Wi-Fi-розетка з термодатчиком

Усього один простий пристрій допоможе запрограмувати бойлер, кондиціонер або мультиварку на певний час.



Поки їхатимете з роботи, техніка приготує вечерю за допомогою EM -126Т. Цей функціонал можна адаптувати для багатьох процесів, застосування обмежене лише вашою фантазією та завданнями, які ставите перед технікою.

Українські підприємці можуть рік продавати на Amazon без комісії

Аmazon UK та EU скасовує реферальну комісію для українських продавців-експортерів! З 6-го вересня бізнес, що відправляє товари з України, звільняється строком на рік від сплати відсотка з продажу.

Кілька місяців тому Міністерство цифрової трансформації України, Укрпошта, маркетплейс-промоушн агенція Disqover Agency та Startup Ukraine зі спільною ініціативою звернулися до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців. Як результат, сьогодні маємо чудові новини: Аmazon відміняє реферальну комісію на цілий рік.

Професійні сертифікати від Google відтепер доступні українською мовою

Війна, яка триває в Україні, змусила мільйони українців покинути свої домівки та тимчасово переселитися в інші регіони України чи за кордон.

Усі ці фактори пришвидшують зміни в тому, як і де люди працюють, отже багатьом українцям доводиться навчатися новим навичкам або навіть змінювати кар’єру.

Сьогодні Професійні сертифікати від Google на платформі Coursera стають доступними українською мовою, щоб допомогти українцям набувати практичні навички, знаходити нову роботу та розвивати свій бізнес у цей складний час. INCO, одержувач гранту від Google.org, надає українцям, які втратили роботу або ризикують її втратити, до 5000 стипендій, які покривають доступ і повну підтримку до навчання від Google на Coursera. Крім того, Google співпрацює з Міністерством цифрової трансформації України та Спілкою українських підприємців, щоб запропонувати професійні сертифікати 1000 малих і середніх підприємств задля розширення можливостей їхнього бізнесу, а також створення нових можливостей для їхніх працівників.

Портативная акустика SVEN PS-55

Линейка портативной акустики от SVEN пополнилась устройством
, по праву претендующим на звание самого яркого и оригинального из всех своих собратьев.

Первое, что привлекает внимание в PS-55 — это, конечно, округлый корпус с боковой поверхностью полигональной формы, под которой скрывается разноцветная динамическая подсветка.



EcoFlow DELTA 2 - онлайн-обзор самой ожидаемой новинки 2022 года

Ассортимент товаров EcoFlow постоянно расширяется, технологии и дизайн совершенствуются.



Поэтому хотим ознакомить вас подробнее с новой зарядной станцией – DELTA 2.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи