29 июня 2023, 11:24

ColorWay CW-PB200LPH3GR-PDD – 20Вт металевий повербанк з підтримкою VOOC/DASH/WARP

Потужний зовнішній акумулятор в металевому корпусі. Крім іншого, тут також гарна ємність у 20 000 мА/год, підтримка досить рідкісних для даного цінового дивізіону протоколів VOOC/DASH/WARP та MTK-PE+2.0 плюс інші цікаві "речі".

Про всіх них ми й поговоримо далі.

Комплектація та упаковка

- повербанк ColorWay CW-PB200LPH3GR-PDD;
- кабель USB-USB Type-C;
- коротке керівництво користувача.

Постачається все перераховане в невеликій картонній коробці з дизайном в стилі ColorWay. Останній поєднує в собі різноманітні дані щодо можливостей та особливостей пристрою, кілька ілюстрацій, паспорт чотирма мовами, а також деяку інформацію щодо виробника.

Характеристики та особливості

• Вхід – micro-USB/Lightning: 5V⎓2A/9V⎓2A/12V⎓1.5A, Type-C in/out: 5V⎓2.5A/9V⎓2A/12V⎓1.5A;
• Вихід - USB 1/2: 4.5V⎓5A/5V⎓4.5A/9V⎓2A/12V⎓1.5A, Type-C in/out: 5V⎓3A/9V⎓2.2A/12V⎓1.6A;
• Максимальна вихідна потужність - PD 20W. Total Max 22.5W;
• Протоколи заряджання - QC2.0, QC3.0, QC4.0, PD3.0, DCP, AFC, FCP, SCP, VOOC/DASH/WARP, MTK-PE+2.0;
• Захист та безпека - перегрів, перезаряд, глибокий розряд, навантаження, коротке замикання;
• Габарити - 139x66x27 мм;
• Вага – 424 г.

Використані матеріали та мої враження щодо якості збірки

Перше, що варто відзначити – в корпусі ColorWay CW-PB200LPH3GR-PDD переважно метал. Мова про цілісний шматок, тобто без швів. Сам по собі він досить масивний, а тому продавити чи якось прогнути панель навіть під суттєвим тиском пальцями рук у вас не вийде – я намагався і не раз.

Пластикові вставки на торцях. За розміщення найкраще "розкажуть" ілюстрації до даного огляду. Що ж до фіксації, в цьому плані абсолютно ніяких зауважень – використаний клей чудової якості.

Єдина "на борту" кнопка зроблена також з пластику. Тут лиш додам, що не дивлячись на досить компактні розміри, натискати на кнопку зручно, в тому числі на осліп.
Стосовно якості збірки, в цьому плані абсолютно ніяких зауважень ні щодо використаних елементів, ні щодо рівня припасування деталей між собою – словом, дорікнути тут по якомусь із пунктів навряд чи вийде, навіть у відвертих снобів.

До питання про ергономіку

Всі передбачені порти, кнопку та маленький LED-дисплей виробник виніс на одну з бічних панелей. Перелічувати реалізований арсенал я не буду, адже біля кожного зі, скажімо так, елементів, що згадуються передбачена відповідна примітка. Словом, розібратися складністю не буде 100%, навіть якщо CW-PB200LPH3GR-PDD – ваш перший досвід роботи з такими виробами. Стосовно кнопки, з її допомогою ви можете перевірити поточний рівень заряду. Класика, але зручно!

На металевій панелі спереду – логотип бренду.

Ще одне лого розмістили позаду. Тут же кілька стрічок даних щодо характеристик портів, позначено ємність повербанку, є маркування та ін.

Підзарядка CW-PB200LPH3GR-PDD

Наскільки довгою буде підзарядка, залежить від потужності адаптера, що використовується. В моєму випадку мова про 65Вт ColorWay CW-CHS040PD-BK. Результат більш ніж пристойний – менш як 3,5 години.

В роботі

Чим цікава модель? Перше – нею можна живити оптику. Для стандартного 12В роутера і "онушки" вистачає на 8 годин безперервної роботи – мій особистий досвід.

Друге – підтримка протоколів VOOC/DASH/WARP, що для даного цінового дивізіону поки що достатня рідкість.

Третє і це також дуже важливо – потужність 20Вт. Її вистачає майже для всього. До речі, цікаво, що навіть ноутбук від ColorWay CW-PB200LPH3GR-PDD отримував заряд, щоправда, для того, що зветься "повноцінна зарядка" цього недостатньо.

Щодо підзарядки споживачів від PB200LPH3GR-PDD. Чотири повні цикли на підзарядку смартфона з акумулятором 4500 мА/год і ще один – п’ятий – 15%. Суб’єктивно це дуже непогані результати. Щодо швидкості – один цикл – година часу!

Замість підсумків

ColorWay CW-PB200LPH3GR-PDD – якісний повербанк з підтримкою VOOC/DASH/WARP, швидкою зарядкою та адекватним цінником за свої можливості.

Вартість моделі на сайті виробника

Продукт надано пресслужбою ColorWay