21 марта 2023, 11:44

Найцікавіше за тиждень. Випуск 5 (2023) - робота сервісного центру EcoFlow та кабель H07RN-F 3G4 ENHANCED VERSION

EDG group починає співпрацю з Choetech, перші вагони метро з Варшави прибудуть до Києва в березні, Бельгія надасть Україні 240 військових вантажівок Volvo, Bolt відкриває сезон, у Туреччині два десантні кораблі перетворили на плавучі лікарні.

Bloody анонсировал свою новую игровую клавиатуру S98 Aviator

Bloody, бренд компьютерной периферии для геймеров, выпустил новую механическую игровую клавиатуру S98 Aviator
.



Новинка сочетает производительные механические свитчи BLMS, безупречную конструкцию и потрясающий дизайн в "авиационной" стилистике.

Lenovo з Aston Martin анонсували нові моделі робочих станцій ThinkStation

Компанія Lenovo оголосила про вихід ThinkStation PX, P7 і P5 — нове тріо найбільш технологічно просунутих настільних робочих станцій, що коли-небудь створював виробник.



Вони розроблені з нуля, щоб витримувати найекстремальніші високообчислювальні робочі навантаження в різних галузях. Пристрої оснащені новітніми процесорами Intel з кількістю ядер до 120 і підтримкою професійних висококласних графічних процесорів NVIDIA RTX. Робочі станції мають абсолютно новий революційний дизайн шасі, вдосконалену систему охолодження та можливості управління основною платою (baseboard management controller, BMC)1 для спрощеного віддаленого моніторингу системи. Від віртуальної й змішаної реальності та виробництва до машинного навчання, науки про дані, комп'ютерного інжинірингу (CAE), захоплення реальності та штучного інтелекту — ці робочі станції нового покоління задовольняють постійно зростаючі потреби у більшій потужності, продуктивності та швидкості, що розраховані на майбутнє для нового гібридного робочого простору.

Создан ноутбук для блекаутов: работает до 2-х лет без подзарядки

Норвежский разработчик программного обеспечения Андреас Эриксен (Andreas Eriksen) собрал своего рода ноутбук, который может похвастаться огромным временем автономной работы, измеряемым годами.



QNAP TVS-hx74 — серия ZFS NAS с многопоточными процессорами Intel

Компания QNAP представила серию сетевых накопителей TVS-hx74 под управлением операционной системы QuTS hero, куда входят модели с 4 или 8 дисковыми отсеками и многоядерными/многопоточными процессорами Intel 12-го поколения.



Серия TVS-hx74 предназначена решать сложные бизнес-задачи в области хранения, резервного копирования, обработки мультимедиа, виртуализации серверов и приложений.

OPPO AED Україна представляє свій перший планшет - OPPO Pad Air

OPPO AED Україна представляє свій перший планшет
, що вийшов на європейський ринок.



OPPO Pad Air був розроблений, щоб забезпечити кращий користувацький досвід, красивіший дизайн і найвищу продуктивність. Пристрій надзвичайно легкий і має чудовий двоколірний дизайн з металічним напиленням. Що стосується програмного забезпечення, OPPO Pad Air оснащений новою ColorOS for Pad, що покращує користувацький досвід завдяки інтелектуальній та плавній взаємодії.

Razer представляет DeathAdder V3 Pro Faker Edition и DeathAdder V3

Razer объявил о двух дополнениях к популярной линейке DeathAdder - Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition и Razer DeathAdder V3.



DeathAdder V3 Pro Faker Edition, разработанная в сотрудничестве со всемирно известным игроком в жанре esports кумиром League of Legends Lee "Faker" Sang-hyeok, демонстрирует уникальный дизайн в стиле "Неубиваемый король демонов" и оборудована мощным аппаратным обеспечением. Культовая мышь для игр в жанре esports всегда была любимым оружием Lee Sang-Hyeok, и DeathAdder V3 Pro Faker Edition - тому подтверждение. Отдельно DeathAdder V3 представляет собой проводной вариант, обновленный с помощью новейших технологий Razer для обеспечения наилучшего преимущества в соревновательной игре.

Bloody L65 Max - легкая игровая мышь в стиле коллекции BLOODY Х NARAKA

Bloody, бренд компьютерной периферии для геймеров, представил геймерскую мышь L65 Max.



Манипулятор выполнен в эффектной бело-красно-черной расцветке в рамках совместной коллекции Bloody x Naraka. Новая модель поражает не только высокой производительностью в любых играх, но и продуманной до мелочей эргономикой. Внутренняя часть корпуса мыши выполнена в виде сот, это выглядит стильно и облегчает конструкцию. Большие тефлоновые ножки и специальный приподнятый кабель делают использование этой мыши невероятно удобным.

Материнская плата MAG X670E TOMAHAWK WIFI для процессоров AMD Ryzen 7000-й серии

MSI объявляет о том, что материнские платы MSI с чипсетами X670 и B650
являются официально совместимыми с новыми процессорами AMD Ryzen 7000-й серии.



Чипы AMD Ryzen 9 7950X3D и Ryzen 9 7900X3D обладают термопакетом в 120Вт, а размер их кэша третьего уровня на 50% больше, чем у обычных чипов Ryzen 7000. Они насчитывают до 16 ядер, способных выполнять 32 вычислительных потока одновременно. Максимальная Boost-частота достигает 5,7ГГц.

Послуги та основний функціонал роботи Авторизованого сервісного центру EcoFlow

Дізнайтесь, з якими запитами працюють спеціалісти сервісного центру та, які випадки некоректної експлуатації залишаються найпоширенішими для їх попередження та уникнення.



Розвиток енергосистеми - перспективи децентралізації та локальної генерації

Валерій Яковенко, співвласник компанії DroneUA разом з експертом енергетичної галузі України, Станіславом Ігнатьєвим вичерпно розповіли...



Кабель H07RN-F 3G4 ENHANCED VERSION - зовнішній вигляд та призначення

Кабель в гумовій оболонці H07RN-F 3G4 ENHANCED VERSION
з покращеними характеристиками від німецької компанії LAPP.



У Туреччині два десантні кораблі перетворили на плавучі лікарні

Десантні кораблі TCG Bayraktar і TCG Sancaktar, які були перетворені на плавучі лікарні після транспортування будівельного обладнання, одягу, продуктів харчування та медичного обладнання до провінції Хатай морем, почали надавати медичні послуги в п’ятницю вранці після завершення підготовки”, - повідомляє телеканал TRT Harber.



Украина будет производить ядерное топливо, которое заменит российское

По словам министра энергетики Германа Галущенко, на производственной линии украинского предприятия будут производиться тепловыделяющие сборки ядерных реакторов атомных электростанций.

vivo та SWEET.TV надають українцям безкоштовний доступ до власного кінотеатру

З 16-го березня 2023 року кожний покупець будь-якого смартфону vivo отримує безкоштовний доступ на 6 місяців до контенту пакету “Кіно” від SWEET.TV.



Сервіс прокату електросамокатів Bolt відкриває сезон-2023

Після зимової перерви сервіс прокату електросамокатів Bolt відновив роботу в Києві, Львові та Чернівцях.



З 17 березня електричні самокати Bolt з'являться на вулицях Івано-Франківська, а трохи згодом і Вінниці.

Словаччина разом з 13 винищувачами МіГ-29 Україні передасть ЗРК 2К12 "Куб"

Таким чином, завдяки Польщі і Словаччини ми отримуємо 2 повноцінні ескадрильї МіГ-29 з невеликим нюансом - деякі з літаків вимагають обслуговування та ремонту.



Бельгія надасть Україні 240 військових вантажівок сімейства Volvo

«Часто в центрі уваги — постачання зброї, але також українські підрозділи дуже чекають на ці вантажівки. Логістика така ж важлива, як і зброя», — пояснили в Міноборони країни. Також Бельгія надасть для навчання українських військових 100 своїх інструкторів.



Перші вагони метро з Варшави прибудуть до Києва вже в березні

Варшава безкоштовно передає Києву 60 вагонів
(три вагони формують потяг) серії 81. Загалом це подарунок на понад 40 мільйонів злотих — більш як 330 мільйонів гривень.



Укроборонпром начал производить 125-мм снаряды для танков

Укроборонпром начал производить 125-мм снаряды для танковой пушки
, — сообщает Министерство обороны Украины.



EDG group починає співпрацю з Choetech

Компанія EDG group починає співпрацю з міжнародним виробником передових засобів підключення, високотехнологічних зарядних пристроїв та інших мобільних товарів.



В Турции завершены испытания многоцелевой бронированной машины Amazon 4x4

Завершились испытания обновленной версии многоцелевой бронированной машины Amazon 4x4
, разработанной турецкой компанией BMC.


Оцените публикацию:
  • 1 оценка
Другие аналитические статьи