18 сентября 2022, 15:31

Знижки до опалювального сезону від EcoFlow та подробиці про Overvis ЕТ-485

Укрпошта до кінця року встановить у відділеннях додатково 1700 POS-терміналів, держсектор масово йде в хмари, ЗСУ збили іранський ударний БПЛА Shahed-136, а Google запускає навчальну програму "Розвивайте кар’єру з Google Cloud".

Playboy закриває офіс в Україні

Як зазначив один зі співвласників видання Олександр Шевченко, це було рішенням центрального офісу.



Линейка игровых гаджетов A4Tech X7 пополнилась гарнитурой и двумя ковриками

Компания A4Tech, производитель периферийных устройств, расширила игровую линейку X7 наушниками.



Стереогарнитура XH-720p комплектуется мощными 50-мм излучателями и круговой подсветкой. Вместе с наушниками в линейке также представлены два гибких коврика для мыши: XP-70L и XP-70M.

В Украине стартовал предзаказ на новые iPhone 14 — названы цены

Новые смартфоны от Apple
появятся на полках магазинов через месяц-полтора после официальной сентябрьской презентации, а вот оставить заявку можно уже сейчас.



Прогресивний очищувач повітря UFO ACC-101

Чудове рішення для забезпечення ефективного очищення повітря у приміщеннях площею до 40 кв.м.



Дана розробка оснащена багаторівневими системами фільтрації
, які дозволяють знищувати шкідливі бактерії,мікроорганізми та частинки пилу, тютюновий дим.

Знижки до опалювального сезону від EcoFlow

Стартує акція на товари EcoFlow
: портативні зарядні станції лінійок RIVER та DELTA та сонячну панель потужністю 110 Вт.



MSI представляет инновационные устройства на выставке IFA-2022

На выставке IFA-2022 компания MSI представляет
широкой публике свои новейшие продукты для геймеров, авторов контента и профессионалов.

От игровых ноутбуков, ПК и компонентов до бизнес-мониторов, промышленных компьютеров и автомобильных систем – в ассортименте MSI найдутся высокотехнологичные решения на любой вкус и под любые задачи.



“IFA-2022 – одна из самых важных выставок потребительской электроники в мире. После длительного периода виртуальных презентаций и дистанцирования компания MSI с особой тщательностью подготовилась к тому, чтобы оказать своими инновационными решениями поддержку компаниям и отдельным пользователям по адаптации к новым вариантам работы, повседневных активностей и развлечений”, – заявил Сэм Черн, вице-президент MSI по маркетингу.

11 жовтня Ajax Systems представить нові продукти на Special Event

Ajax Systems анонсує новий Special Event — велику онлайн–презентацію останніх розробок для софта і апаратних рішень.



Подія відбудеться у вівторок, 11 жовтня. Час трансляції залежатиме від регіону.

Overvis ЕТ-485 - преобразователь интерфейса RS-485

ЕТ-485 является микропроцессорным устройством
, предназначенным для обмена данными между сетью Ethernet и сетью MODBUS RTU (RS-485).



Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 доступна до передзамовлення

Оновлена портативна зарядна станція
стане вашим надійним джерелом в електропостачанні на довгі роки!



Адже оновлений LFP-акумулятор забезпечує ще більше циклів повної зарядки та розрядки без втрати ефективності - 3000 циклів. Тобто, понад 10 років щоденного використання станції на повній потужності акумулятора.

Потужний маршрутизатор Linksys Hydra Pro 6

З роутером Hydra Pro 6 буде забезпечено швидкість бездротового зв'язку до 5.4 Гбіт/с (+р). Цього з лишком достатньо для будь-яких потокових передач відео та швидкого завантаження з мережі.



Обновленный ридер ONYX BOOX Vasco da Gama 4 поступил в продажу

Компания МакЦентр, эксклюзивный дистрибьютор продукции ONYX International Inc, рада сообщить о том, что в продажу поступил ридер ONYX BOOX Vasco da Gama 4.



Популярная модель сохранила свои базовые характеристики, получив обновленный разъем USB Type-C и улучшенное ПО. ONYX BOOX Vasco da Gama 4 является на сегодняшний день самым доступным ридером в линейке ONYX BOOX, имея при этом достаточно богатый набор функций.

У Києві презентували військового робота

«TheMIS» - розробка естонської компанії Milrem Robotics
. Він призначений для того, щоб вивозити поранених бійців з-під обстрілів.



Домашній Інтернет від Київстар продовжує інвестиції в розбудову та відновлення

Попри всі складнощі, які принесла повномасштабна війна, компанія продовжує не тільки відновлювати мережу, а й інвестувати в її розвиток та соціальні інфраструктурні об’єкти.

За останні 6 місяців мережа «Домашній інтернет» від Київстар розширилась на 355 нових будинків, а це понад 44 тис. квартир. Також послуга стала доступна в м. Дубно, а до кінця року з’явиться ще в 5 нових містах.

Як підготуватися до можливих перебоїв електропостачання?

Перед підготовкою до зимового періоду варто врахувати всі ризики, щоб аварійні вимкнення та зникнення світла не застали зненацька.



Поради, щодо запасів свічок, ліхтарів, сірників та кишенькових повербанків мають сенс, але тільки на дуже короткий період відсутності електроенергії. Ми пропонуємо готові рішення, щоб ви продовжували жити у звичному режимі, а ваші будинки живились від потужної зарядної станції й навіть сонячної енергії.

Укрпошта за серпень виплатила 90,6% пенсій

В серпні Укрпошта виплатила 9,4 млрд грн пенсійних виплат для 2,5 млн пенсіонерів
.

Виплати проводилися в усіх областях крім тимчасово окупованих Херсонської, Луганської та АР Крим.

Уряд Литви реалізує 4 проекти щодо відновлення Київщини

Про це повідомляє депутат Роксолана Підласа після зустрічі з міністром економіки Аушріне Армонайте.



ТРЦ Ocean Plaza готується до відновлення роботи в жовтні

Зазначається, що всі кошти від оренди та використання ТРЦ Ocean Plaza знаходяться на рахунках в Україні, їхнє виведення закордон неможливе.



Украина получит от Германии еще четыре ЗСАУ Gepard

Об этом сообщило немецкое правительство
.



Теперь на вооружении ВСУ будет 24 зенитных самоходных артиллерийских установки Gepard.

Як агросектор пов’язаний з можливостями та технологіями EcoFlow?

Минулого тижня відбулась масштабна офлайн бізнес-конференція – Large Farm Management (LFM)
.



Цьогоріч понад 150 представників великого агробізнесу, держави та технологічних компаній обговорювали майбутнє українського агросектору та ділилися власними прогнозами галузі. Енергонезалежні рішення від EcoFlow, як частина високотехнологічного агромайбутнього, були представленні нашим партнером DroneUA.

Google запускає навчальну програму "Розвивайте кар’єру з Google Cloud"

У всьому світі компанії в багатьох галузях знаходяться у процесі цифрової трансформації.

В Україні бізнес не відрізняється у цьому – українські компанії шукають нові шляхи виживання, зростання та процвітання за допомогою цифрових технологій в умовах нестабільності та невизначеності. Рушійною силою цих цифрових перетворень для українського бізнесу будуть люди, які мають навички, необхідні для впровадження та підтримки масштабного використання хмарних технологій, зокрема в таких сферах як штучний інтелект, машинне навчання, аналіз великих наборів даних, розробка додатків та безпека тощо. Google хоче допомогти українцям отримати нові навички у галузі хмарних технологій, щоб за допомогою отриманих знань ці спеціалісти могли розвивати українські бізнеси, що в свою чергу сприятиме економічному відновленню країни.

ЗСУ вперше збили іранський ударний БПЛА Shahed-136

У районі Куп'янська помічено ударний іранський БПЛА
, що, ймовірно, використовувався російськими окупантами.



"Монобанк" отказывается от русского языка

Сооснователь банка Олег Гороховский заявил, что в ближайшем обновлении мобильного приложения русский язык будет удален из интерфейса.

Держсектор масово йде в хмари, а 10% бізнесу призупинили свої проєкти

Хмарний оператор GigaCloud підбив підсумки першого півріччя 2022 року та розповів як почуває себе ринок хмарних сервісів на фоні війни, що відбувається з українським бізнесом та виділив чотири хмарні тренди 2022 року.



«Повномасштабне вторгнення росії стало другим переломним моментом в історії українських хмар, — йдеться у заяві GigaCloud. — Перший був у 2014/2015 роках, коли багатьом великим компаніям довелося терміново мігрувати свої сервіси зі Сходу України. Тоді хмара виявилася єдиним способом швидко зробити те, на що раніше йшли місяці та роки. Зараз, коли потрібно швидко мігрувати дані та ІТ-сервіси на безпечну територію ― немає іншого варіанту, як скористатися хмарною інфраструктурою. Найближчим часом бізнес та держава не будуватимуть власні ЦОД, а хмара стане основою ІТ-інфраструктур».

Укрпошта до кінця року встановить у відділеннях додатково 1700 POS-терміналів

Поштовий оператор планує укомплектувати терміналами для оплати картками наявні автоматизовані відділення, а це 2641 міських та 3495 сільських відділень поштового зв'язку, та новооавтоматизовані відділення, які будуть переобладнані до кінця року.

Вже в жовтні 780 POS-терміналів Verifone будуть встановлені у відділеннях. Ще 920 – терміналів встановлять до кінця поточного року. Таким чином в активі Укрпошти буде 9,7 тис власних POS-терміналів, завдяки чому компанія стане 4-м в Україні провайдером послуг з прийому платіжних карток за кількістю POS-терміналів, а також єдиною компанією, що надає фінансові послуги, яка має власні термінали в селах.


Оцените публикацию:
  • 0 оценок
Другие аналитические статьи